Penguin Random House compra el segell Salamandra

El grup editorial continua la seva expansió després de la compra en els darrers anys  de Ediciones B i Santillana. Ara, ha estat l’editorial Salamandra qui s’incorporarà al catàleg de Penguin Random House que consolida encara més al grup incorporant les obres de Harry Potter de  J.K. Rowling, Antoine de Saint-Exupéry, Andrea Camilleri, Jonathan Franzen, Jonas Jonasson,Zadie Smith, Margaret Atwood, Philip Claudel o Antonio Manzini.

L’editorial Salamandra va ser creada per Pedro del Carril i Sigrid Kraus l’any 2000 i ha consolidat el seu catàleg amb les novel·les de Harry Potter i les novel·les negres d’autors com Camilleri o Manzini a més de Margaret Atwood o Zadie Smith. Tambés és la responsable d’èxits editorials com El abuelo que saltó por la ventana y se largó de Jonas JonassonEl niño del pijama a rayas de John Boyne.

L’acord de la compra, per un import que no s’ha desvetllat i no es farà públic, el van fer Markus Dohle i Núria Cabutí, CEO mundial de Penguin Random House i CEO de Penguin Random House Grupo Editorial.

L’editorial Salamandra s’afegirà als segells que ja formen part del grup com Aguilar, Alamah, Alfaguara, Altea, Arena, Beascoa, Caballo de Troya, Cisne, Cliper, Collins, Companhia das letras, Conecta, Debate, Debolsillo, EnClave, Flash, Grijalbo, Literatura Random House, Lumen, Montena, Nube de tinta, Objetiva, Penguin Clásicos, Plaza & Janés, RAE, Reservoir Books, Rosa dels vents, Sudamericana, Suma de Letras, Taurus, Bruguera i Ediciones B.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here