Gràcies a la campanya  #KeepReadingACasa posa a l’abast dels lectors, títols per descarregar-se gratuïtament

Grup62 anuncia que per fer més suportable aquesta situació, posar a la seva disposició una selecció d’alguns dels títols més populars que podran descarregar-se de manera gratuïta són:

Dins el darrer blau, de Carme Riera, Les veus del Pamano, de Jaume Cabré, Gràcies per la propina, de Ferran Torrent,  L’Ombra del Vent, de Carlos Ruiz Zafón, Els homes que no estimaven les dones, d’Stieg Larsson,  El codi Da Vinci, de Dan Brown, Juno, de Laia Aguilar,  La cova dels dies, de Marc Artigau, El lleó, la bruixa i l’armari, de C. S. Lewis (Narnia 2) i  El meu nom és Stilton, Geronimo Stilton, Geronimo Stilton 1.

Però a més de la possibilitat de descàrrega gratuïta d’aquests títol, el grup editorial ha obert a la pàgina web Grup62.cat l’espai #KeepReadingACasa on ofereixen diàriament activitats amb autors com Martí Gironell, Núria Pradas, Enric Calpena, Gemma Ruiz, Care Santos o Laia Aguilar, entre d’altres.  A més de consells d’autors com Ramon Tremosa, Elsa Punset, Gaspar Hernàndez o Jaume Funes i consells sobre nutrició  amb Ada Parellada, entre d’altres.

També s’ofereixen contacontes per als més petitvamb rondallaires diaris com l’Alba Castellví; així com activitats amb autors com Laia Aguilar, Marc Artigau i Anna Llenas.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here