El popular ratolí oferirà un nou musical ambientat en el Regne de la Fantasia a partir del 2 de desembre sota la direcció de Lluís Danés i musica de Xavi Lloses.

Geronimo Stilton teatreNo és la primera vegada que les aventures de Geronimo Stilton pugen a l’escenari d’un teatre. Àngel Llàcer i Manu Guix ja van dirigir l’any 2010 el primer muntatge, ‘ Geronimo Stilton, el musical del regne de la fantasia’, aconseguint un èxit teatral que repetirien dos anys després en el Teatre Condal.

Ara serà Lluís Danés qui s’encarregarà de la nova versió Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia amb música de Xavi Lloses que representaran del del 2 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017 en el Teatre Condal de Barcelona.

L’espectacle produït per Focus i Grup 62 ha realitzat en les darreres setmanes les audicions per buscar els actors i actrius que formaran part de l’espectacle.

A ‘Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia’, Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes. Aquesta vegada, Flordiana no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós. Una aventura que servrià per retrobar-nos amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres!

Geronimo Stilton: garantia d’èxit

L’escriptora italiana Elisabetta Damila creadora de les aventures de Stilton, ha sabut captar l’atenció dels lectors entre 9 i 14 anys amb unes històries molt amenes i també molt visuals. Geronimo Stilton ha ajudat a molts joves a descobrir el plaer per la lectura, i aquest és sense cap mena de dubte el gran llegat de Stilton.

Geronimo Stilton és el director del diari L’Eco Rosegador i en el seu temps lliure, Stilton col·lecciona antigues crostes de formatge parmesà del segle XVIII i juga al golf, però el seu passatemps preferit és explicar contes al seu nebot Benjamí.
En català s’han venut més d’un milió d’exemplars.