Les històries del conegut advocat deixaran d’estar descatalogades

Erle Stanley Gardner va aconseguir vendre més de 300 milions d’exemplars de les seves novel·les convertint-se en el tercer autor que més llibres ha venut de les sèries literàries per darrere de JK Rowling i Harry Potter i R.L. Stines amb ‘Pesadillas’. El seu nom potser no és tan conegut com el del cèlebre advocat.

La primera novel·la de Perry Mason, El caso de las garras de terciopelo , publicada en 1933, va vendre vint-i-vuit milions de còpies en els seus primers quinze anys. A mitjans dels anys cinquanta, les novel·les de Perry Mason es venien a raó de vint mil còpies per dia.
Les més de vuitanta novel·les protagonitzades per la seva icònica creació literària, l’inigualable advocat Perry Mason, es van convertir en un èxit global.

La sèrie de televisió Perry Mason, amb l’actor Raymond Burr com a protagonista i on el mateix Gardner va supervisar els guions, es va mantenir en antena durant deu anys.

Ara l’editorial Espasa recupera els dos primers títols de la sèrie ”El caso de las garras de terciopelo” i “El caso del ojo de cristal” amb una estructura molt marcada com la resta de la sèrie literària amb la presentació del cas a l’advocat, investigació i judici.

‘Perry Manson’ continua d’actualitat després de l’estrena de la sèrie a la plataforma HBO amb Matthew Rhys com a protagonista, tot i que la figura de l’actor Raymond Burr s’ha convertit en la imatge de Perry Mason

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here