Els vampirs de Crepuscle tornen al cinema.


Els vampirs creats per Stephenie Meyer tornen a les sales de cinemes amb l’estrena de l’adaptació de la novel·la ‘A trenc d’alba’

Com ja va pasar amb Harry Potter, l’adaptació del darrer llibre de Myer es podrá veure al cinema en dues parts. La primera arriba ara a les grans pantalles sota la dirección Bill Condon  i amb el repartiment format pels habituals de la sèrie Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Michael Sheen, Ashley Greene
La saga  finalitzarà amb l’estrena d’Amanecer 2 (A trenc d’alba) l’estiu de 2012.

En aquesta primera part d’Amanecer, Bella Swan i el vampir Edward Cullen  finalment es casen  i ella queda embarassada d’un bebè vampir. Tot i  l’enllaç matrimonial , l’home llop Jacob Black, decideix protegir a Bella i el fill d’aquesta.

Crepuscle, un èxit editorial a nivell mundial.
Les novel·les de Crepuscle  s’han convertit en tot un fenòmen editorial a nivel mundial.  Els drets de traducció de la Saga Crepuscle han estat venuts a més de 50 països i ha venut més de 100 milions d’exemplars a tot el món.
La publicació de la seva primera novel·la, Crepuscle, , la va perfilar com una de les autores més prometedores de la nova narrativa fantàstica americana. Després arribaría la consolidació amb la publicació de Lluna Nova, Eclipsi i A trenc d’alba ( Editorial Alfaguara)

Meyer també ha publicat La segona  vida de Bree Tanner on ens ofereix una història protagonitzada per un dels vampirs creats a Eclipse.