L’escriptor era un apassionat dels dracs i els col·leccionava

‘La meva afició als dracs ve de llarg. Barcelona és ciutat de dracs, que adornen o vigilen moltes de les seves façanes, i em temo que jo sóc un d’ells’.

Així es referia Carlos Ruiz Zafón a la seva afició als dracs. L’escriptor els col·leccionava i comptava amb més de mig miler dracs de diferents formes, colors i tipologia.

La fascinació i passió era evident i els considerava un amulet ‘Són criatures que em desperten simpatia i que em sento identificat i suposo que quan en veig un m’agrada adoptar-lo i porta-me’l a casa” assegura l’autor de ‘L’ombra del vent‘.

En la mateixa pàgina web de Carlos Ruiz Zafón escrivia que ‘A més d’haver nascut l’any, per descomptat, del drac, els meus vincles amb aquestes bèsties verdes que respiren foc són nombrosos. Som criatures nocturnes, aficionades a les tenebres, no particularment sociables, poc amigues de gentilhomes i cavallers errants i difícils de conèixer.”  Tota una declaració de principis.

Assegurava que més d’un amic anomenava casa seva com ”la dragonera”, de fet la casa de Zafón a Beverly Hills s’anomenava Dragonland.

Carlos Ruiz Zafón ha mort als 55 anys en la seva residència de Los Angeles, Estats Units, a causa d’un càncer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here