El Gremi de Llibreters de Catalunya agraeix la magnífica resposta de la gent al lema amb què les llibreries per primer cop a la història no podien oferir el Dia del Llibre.

Amb la crida #senseparadesperosenseparar, s’instava tothom a acostar-se a les llibreries de proximitat, de manera virtual, i a comprar llibres en línia.
Durant tota la setmana, les llibreries han vist com creixien els encàrrecs en línia.

M. Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters, es felicita per la resposta que lectors i clients han donat a la crida de les llibreries i els insta a continuar donant-los suport sempre, especialment en aquests moments complexos de confinament, i recorda que no renunciem a la festa que ens defineix com a país i cultura i emplaça tothom a celebrar, al carrer, amb les parades, amb els autors i amb els companys floristes, per al 23 de juliol.

La venda on line s’ha canalitzat  segons el Gremi de Llibreters a través de diferents canals: el web, el telèfon o les xarxes socials, o bé amb xecs o vals. Asseguren que les llibreries s’han adaptat ràpidament a una situació malauradament excepcional per a mantenir aquest vincle amb les amics lectors i a continuar essent l’equipament cultural de proximitat que són, amb les activitats, les presentacions, la tria de llibres, els clubs de lectura i la venda en línia.

Els llibreters han tingut una setmana de feina intensa preparant comandes que, en alguns casos, es recolliran un vegada s’hagi tornat a la normalitat i, en d’altres, s’han lliurat a domicili, amb garantia de salut.

Per tota la resposta rebuda, M. Carme Ferrer expressa l’enorme agraïment del Gremi a tothom que han confiat en les llibreries de proximitat per fer les seves compres de llibres en aquesta diada de Sant Jordi sense Dia del Llibre per priemr cop a la història.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here