Dolores Redondo publicarà la segona part d’El guardià invisible el 19 de novembre.

‘El llegat dels ossos’ serà el títol de la segona part de la trilogia sobre Baztán.
dolores redondo illa

 

Dolores Redondo publicava a principis del 2013, ‘El guardià invisible’ (Columna/Destino)  la primera part de la trilogia sobre Baztan. La formula escollida  per l’autora era barrejar la novel·la negra amb elements mitològics.  Aquesta decisió li va permetre convertir-se en una de les revelacions literàries de la temporada aconseguint unir a crítica i a lectors.
L’èxit començava abans de la publicació de la novel·la amb traduccions previstes  a diverses llengües i adaptació al cinema inclosa amb els productors de ‘Millenium’.
Dolores Rendondo ha anunciat que la segona part es publicarà el 19 de novembre i que  comneçarà aviat a escriure la tercera part dela trilogia sobre Baztán.

En una entrevista condedida a L’illa dels llibres, Dolores Redondo assegurava que l’èxit de la novel·la  es  gràcies als lectors ‘Molt contenta, feliç i sobretot molt agraïda als lectors que són finalment els que fan possible tot aquest èxit.
Ells han obrat la màgia d’agafar  un llibre que podia haver passat desapercebut, però que  gràcies a ells, han aconseguit portar-lo ben amunt  i arribar a estimar-lo’.

Entrevista Dolores Redondo.