L’escriptora és la pregonera i l’autora homenatjada de la nova edició que se celebra a Barcelona del 20 de setembre al 6 d’octubre al Passeig de Gràcia, des de Plaça Catalunya fins al carrer Consell de Cent.

La FIRA DEL LLIBRE D’OCASIÓ ANTIC I MODERN de Barcelona és la més antiga de tota Europa, i s’ha celebrat de forma ininterrompuda, des del 20 de setembre de 1951.

Fins al 6 d’octubre la ciutat de Barcelona celebra a Fira del Llibre d’ocasió antic i modern que enguany comptarà amb 35 estands, que ocuparan el Passeig de Gràcia, des de Plaça Catalunya fins al carrer Consell de Cent. Una ocasió per trobar els llibres més antics i rars a tothom que visiti la mostra on també s’hi poden trobar llibres d’ocasió amb preus molt assequibles.

Entre els expositors, en aquesta edició s’estrenen Llibreria Llera Pacios, de Madrid; Llibreria Dolce Vita, de Barcelona, i L’Illa del tresor, de Premià de Mar.

Enguany l’exposició, estarà dedicada a Les publicacions del folklore a Catalunya, a través del llegat de les figures d’Aureli Capmany, Joan Amades i Ramon Violant. La mostra, comissariada per Montserrat Garrich, recollirà una àmplia mostra de documents, com fotografies, llibres, cartells, objectes i utensilis (com a instruments musicals) vinculats al folklore català. L’exposició estarà ubicada a un estand situat al Passeig de Gràcia cantonada amb Gran Via de les Corts Catalanes, al costat del cinema Comèdia.

El cartell d’aquesta edició de Mar Arza i el pregó anirà a càrrec de l’escriptora Care Santos que també és l’autora homenatjada.

Care Santos és autora de dotze novel·les, sis llibres de relats i una nombrosa obra per a joves i infants. Entre les obres més destacades: ‘Habitacions tancades’, ‘Desig de xocolata’ (Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull i Premi L’Illa dels Llibres) i ‘Media vida’ ( Premio Nadal 2017)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here