Arriba l’adaptació cinematogràfica de Fin.

La novel·la va suposar el debut  de David  Monteagudo

La novel·la publicada per Quaderns Crema i Acantilado es va convertit en tot un èxit editorial. Monteagudo va descubrir la seva vocació literària als 40 anys, i abans d’escriure treballava com a maquinista en una fàbrica de caixes de cartró.
Després de la  publicació de cuatre novel·les, David Monteagudo  és un escriptor reconegut per la crítica i el públic .

La pel·lícula arriba un mes després de la publicació del recull de contes recopilats a ’El edificio” i de rebre bones critíques per les anteriors novel·les Marcos Montes i Bragañada.

La novel·la arrenca quan un grup d’antics amics, es reuneixen en un refugi de muntanya durant un cap de setmana, vint-i-cinc anys després. Durant aquests anys no han mantingut contacte i cadascú ha fet la seva vida.
Apareixen tots menys Andrés, un noi que l’anomenaven el Profeta que vint-i-cinc anys abans li van gastar una broma pesada i de mal gust i que va provocar la dissolució del grup. Ben aviat aniran succeint coses estranyes i desaparicions entre membres del grup. Tothom creu que aquets fets són obra del Profeta que es vol venjar dels fets ocorreguts un quart de segle abans.

Una novel·la amb aires apocalíptics que arriba l’adaptació cinematográfica del director Jorge Torregrossa.
Fin compta amb un repartiment encapçalat per Maribel Verdú, Clara Lago, Blanca Romero i Daniel Grao, Carmen Ruiz, Miquel Fernández, Andrés Velencoso i Eugenio Mira.
El guió està signat per  Jorge Guerricaechevarría (Celda 211, Los crímenes de Oxford) i  Sergio G. Sánchez (Lo imposible, El Orfanato).Amb un pressupost de 5 milions d’euros, ha comptat amb la producció de  Mod Producciones, Apaches Entertainment, Misent Producciones i Antena 3.