Antena 3 estrena l’adaptació de ‘Tiempo entre costuras’ de Maria Dueñas

L’actriu Adriana Ugarte interpreta el paper de Sira Quiroga
tiempo entre costuras
L’any 2009 Maria Dueñas debutava com  a escriptora amb la novel·la ‘Tiempo entre costuras’ (Temas de hoy/Columna). Poc a poc i gràcies al boca orella entre els lectors, va aconseguir  vendre al més d’un milió i mig d’exemplars.

La sèrie que ara estrena Antena 3 a les 21.30h els dilluns  compta amb 11 capítols. Sota la producció de Boomerang TV el repartiment compta a el-temps-entre-costuresmés d’Adriana Ugarte amb Elvira Mínguez, Tristán Ulloa, Hannah New, Peter Vives, Carles Santos, Francesc Garrido, Alba Flores, Mari Carmen Sánchez, Raúl Arévalo, Rubén Cortada, Elena Irureta, David V. Muro, Pepa Rus, Ben Temple, Jimmy Shaw i Carlos Olalla.

Protagonitzada per la modista Sira Quiroga qui just abans que esclati la Guerra Civil, fuig amb el seu xicot a Tetuan, on espera començar una nova vida.
La traïció i l’abandonament l’empenyeran a obrir un taller de costura per a les dones dels militars i els diplomàtics establerts al nord d’Àfrica. Allà coneixerà la Rosalinda Fox, una anglesa que la introduirà en un món de festes i glamur.  En aquest ambient es trobarà en Marcus Logan, un periodista distingit que amaga un passat tèrbol, amb qui mantindrà una tendra història d’amor i amistat.

La Rosalinda, el ministre i tots els contactes probritànics amb què la Sira es relaciona a l’Àfrica l’aniran embolicant en un ambient d’informants i espies: la psicosi creada per la imminència de la Segona Guerra Mundial i la possible alineació d’Espanya amb els alemanys fa que tothom investigui tothom.

Al final, també la Sira es convertirà en una espia més i el seu taller, al qual acudeixen totes les alemanyes distingides, en el punt neuràlgic d’on surten informacions sucoses que posen en perill la vida de la protagonista.

L’any 2012, Maria Dueñas publicava la segona novel·la ‘Misión olvido’ per recuperar l’ aventura dels missioners espanyols que van recórrer l’Alta Califòrnia aixecant missions amb el propòsit de cristianizar a la població nativa, entre els anys 1769 i 1823.
Per aquest motiu trasllada la novel•la Misión Olvido a la Califòrnia dels anys 50 i l’actualitat  a mig camí entre Espanya i els Estats Units