Stranger Things: Tenebres a la ciutat d’Adam Christopher aprofundeix sobre el passat del personatge del policia Jim Hopper.

L’editorial Columna publicarà la setmana vinent una nova preqüela de la popular sèrie de televisió. Sí en la primera ‘Ments perilloses’ desvetllava el misteri sobre què va passar amb la mare de l’Eleven , a ‘Tenebres a la ciutat’ (Columna / Plaza&Janés), és el policia Jim Hopper el protagonista.

Hopper revela a Eleven uns secrets sobre el seu passat com a inspector de policia a Nova York, on el lector coneixerà alguns detalls sobre la seva vida abans dels esdeveniments de la sèrie de televisió Stranger Things.

Eleven descobreix una caixa amagada al garatge on hi posa “Nova York”, i a partir d’aquí comencen les preguntes difícils: Per què havia marxat de Hawkins? Què vol dir “Vietnam”? I per què mai parla de res de tot això? El policia i pare adoptiu d’Eleven decideix explicar-li què va passar quan va ser a Nova York.

Netflix estrena la tercera temporada de Stranger Things el 4 juliol. Mentrestant els seguidors de la sèrie poden llegir les dues novel·les que aporten detalls sobre el passat dels personatges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here