Sortegem 3 col·leccions d”Els imprescindibles del creixement personal’

Per poder participar cal respondre a la pregunta: Què és per a tu la felicitat?

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial labutxaca sorteja 3 col·leccions amb els títols: Vés on et porti el cor, El monjo que es va vendre el Ferrari, Els dimarts amb Morrie i Les set lleis espirituals de l’èxit.

Aquests són els primers títols publicats de la nova col·lecció  amb  un disseny exclusiu i que ara L’illa dels llibre sorteja entre els seus lectors.

Per poder participar cal enviar un correu electrònic a info@illadelsllibres.com  indicant nom, cognoms i repondre a la pregunta.

Què és per a tu la felicitat?

Les respostes a info@illadelsllibres.com fins el dia 25 de febrer.

 

Algunes respostes rebudes:

Anna Oliveras Paré: Per a mi la felicitat és una paraula de 9 lletres que només té sentit si es pot compartir amb la gent que estimes. Il·lusions fetes realitat i els beneficis que se’n deriven.

Marta García:La felicitat és sentir-me bé amb mi mateixa, la qual cosa és la causa de tenir una bona relació amb la meva parella i la resta de persones amb qui em relaciono habitualment.

Mònica Margets: Aprofito un Aforisme de Lev Tolstoi, ningú millor que un escriptor
per” L’Illa dels Llibres”. “EL SECRET DE LA FELICITAT NO ÉS FER SEMPRE EL QUE ES VOL, SINO VOLER SEMPRE EL QUE ES FA”

Araceli Bayán:La felicitat no existeix, només petits moments gaudits en soledat o en companyia dels essers estimats:
“Passejo pels carrers del barri gòtic, del call jueu, botigues obertes i gent que entra i surt. No es veu, però, l’animació d’altres anys, potser és l’hora, migdia assolellat, potser és el meu ànim, no tinc intenció d’entrar a cap botiga. Malgrat això, aquests carrers no deixen que el sol entri i escalfi les seves cases. Penso com devia ser la vida de la gent en aquella època. Segur que quan arribava Nadal no sentien aquesta buidor que sento jo, aquest neguit pel què s’ha de fer, s’ha d’anar, s’ha de comprar… Serien més feliços que nosaltres tot i les seves mancances? És difícil d’esbrinar. Tampoc crec en els apòstols que prediquen la felicitat de la pobresa, què voleu que us digui..” Una espècie de felicitat

Montse Xicola: Per mí la felicitat, és un estat que només depen d´un mateix. La felicitat està dins de casascú. Només has de treballar el teu interior perque flueixi.Es un estat de pau , seguretat, llum en el que no necessites absolutament res material per sentir-te bé. Tots podem ser feliços .

Ariadna Sancho: Per mi la felicitat és sentir que estic vivint el millor dels moments, i veure que no tinc cap necessitat de pensar en el passat ni en el futur.

Meritxell Martí Per mi la felicitat és gaudir del que un té, i  poder llegir una estona cada dia.

Miquel Sancho: La felicitat és un estat metafísic, ningú sap com definir-la

Montse Farrés: Acceptar-se i aprendre a conviure amb un mateix i acostumar-se a veure el got sempre mig ple, no mig buit. Ets el que emeteixes.

Maribel Prieto: La felicitat: viure la Vida fidel als teus somnis, realitzant-los!!!

Àngel Pla:  La felicitat per a mi és començar un nou dia amb un somriure als llavis…

Assumpta  Casadejús: No haver de patir per la manca del més essencial per a viure i el que tingui, encara que sigui poc, poder-ho compartir amb la persona estimada.

Anna Alfonso: Per mi la felicitat és el vermut del diumenge 🙂

Carme Aguilar:  Per a mi la felicitat és estar il·lusionada dins de totes les parceles de la vida per tal d’assolir fites que em proposo. Per exemple en l’ambit familiar la felicitat l’assoleixo quan veig a la meva parella i la meva filla que estan contents, que somriuen per petites coses i lluitem plegats per formar-nos cada dia una mica més com a persones, en l’ambit de les amistats la felicitat és poder compartir moments amb els meus amics i poder parlar sobre qualsevol tema, en l’ambit laboral la felicitat és llevar-me al matí i dir… “avui m’espera un dia en el que aprendre coses noves dels alumnes, en el que avançaré com a persona”… la felicitat total per a mi es assolir petites fites que em proposo i veure a la gent que m’envolta contenta i amb ganes de tirar endavant!

Rocío Celeste: Per a mi la felicitat és la gran utopia, quelcom que mai assolirem plenament, ja que per naturalesa l’èsser humà és insaciable, però alhora, com a ens utòpic que és, sempre anem a la seva recerca i per això avancem.

Anna Pellicer Pla: us escric per participar en el concurs, per aixo us dire que per mi la felicitat esta feta de petits moments, moments com el de un diumenge a la tarda preparme un cafeto i tumbarme a llegir un bon llibre.

Noèlia Sàez Amorós  La felicitat és l’instant en què ens retrobem amb l’estat pur d’una emoció.
La felicitat és la paraula que venç el temor.
La felicitat és el desig complert.
La felicitat és caminar pel món sense nucs als peus.
La felicitat és ser lliure, i ser lliure és ser feliç.

Carla de las Heras Mestres: Per mi la felicitat és poder gaudir cada dia de l’encant de les petites coses.

 Xavier Solé: Felicitat és no demanar més del necessari i no donar més del què tens!

Lluna Fabregat : Per a mi la felicitat és veure que la gent del meu entorn està contenta, que els meus amics s’ho passen bé. Per a mi la felicitat, és la convivència pacífica i agradable entre tots.

Mònica Bruñol Per mi la felicitat és l’art de poder gaudir la companyia dels qui més t’estimes amb salut!

Elisenda López : Sóm feliços quan no tenim cap sentiment de patiment. No estem tristos, veiem que podem arribar a qualsevol meta i l’aconseguirem. Sóm positius. Estem al costat de les persones que estimem. Tot ens va bé i ens aixequem ràpid davant de qualsevol ensopegada,

SONIA E.la felicitat es trobar-se be amb un mateix!

Sergio Rivas:  dificil definir! FELICITAT es trobar un equilibri entre les aspiracions i les consecucions

Angels Benaiges Per mi la felicitat  ho és tot: Si treballes per ella se pot aconseguir, deben petita recordo que niera de ben feliç, els meus pares em ban donar molt de amor, valors y tot el que podien dintre les seves posivilidats .
De grant ting la sort de que la meva parella atraves dels anys ens estimem tan o mes que el primer dia, estem junts en totes les asignatures , els meus somnis se han complert els meus fills tenen salut, son bones persones, la meva neta tambe es la rao de viure, el secret si es que nian es molt facil estima sense limits esta apunt en el moment i el lloc adecuat cuan els teus et necesiten, valora tot el que tens , ni en sobre ni em falta res , que mes vull? Resmes, me sento estimada, passar el temps que puc en la meva gent , soc felic . Per mi este ejemple tan cencill es LA FELICITAT .

Glòria Planas: Per mi la felicitat és el somriure de la meva filla.

 Anna Casadesús Per a mi la felicitat és sentir-se bé amb un mateix i amb els demés. Crec que no cal res més, tot i que no és pas poc.

Jordi Martín La felicitat és la llum del sol que passa entre les fulles mogudes pel vent.

Mercè Solé:  gratar-se els peus quan piquen!

Roger Martín:  com digué en Jean Paul Sartre, i coincideixo molt amb en en aquest punt, “La felicitat no és fer el que vols, sinó voler el que fas”. Em sento molt identificat amb aquesta filosofia.

Rossi Arderiu:  Doncs per a mi la Felicitat es…. estar be amb mi mateixa, sentir-me be tal i tal com soc, sense tenir cap tipus de preocupació ni maldecaps; viure cada instant de la meva vida amb positivitat, disfrutar de totes les coses bones que em passen cada moment, cada minut i cada segon, de manera que cal disfrutar del present, de la companyia de les persones que m,hi sento be, disfrutar de les coses bones que em passen durant el dia, ja que avui hi soc (el present) i el futur ningu sap que passarà !!

Montserrat Olivés: La felicitat, per a mi, és la capacitat de saber viure en pau i gaudir de les petites coses quotidianes.

Angels Nadal Per mi la felicitat es l’ instant, el moment , el període on em sento viure!

Dolors Beltran: Per mi la felicitat són moments en la vida en que desitjaries quedar-te en aquell instant. Un instant en el que et sents bé en tu mateix i no et fa falta de res encara que no tinguis res. Només en poder somriure i dir que bonica es la vida ja és ser feliç.

Paqui Molina: Per mi la felicitat és la nostra verdadera naturalesa que hem oblidat perquè dirigim la nostra mirada a l’exterior i a les expectatives que tenim en un futur,i no cap a l’interior i el agraiment per viure l’experiència de la vida.

Noemí Molinero: Per a mi la felicitat és saber viure cada moment, aprofitant-los al màxim.

Noelia Puigdengolas Per a mí la felicitat es gaudir de les persones que tens al voltant i que més estimes, essent els temps que siguin i en èpoques com la que vivim ara, en la que els problemes ens invaeixen amb més dureses, aquesta estima estigui més latent i estigui més forta que mai, ja que en temps de bonança es més fàcil ser feliç i tothom porta amb més alegria qualsevol entrebanc.

Mariona Rifà: Per a mi la felicitat és l’abscència d’infelicitat, implica gaudir de la gent que estimo i també donar benestar i confort a les persones que conviuen amb mi el dia a dia o que veig de tant en tant. Per a mi, la felicitat és poder aprendre el màxim possible dels diferents llocs del món i les diverses cultures. També implica poder gaudir del coneixement que m’aporten les lletres dels llibres que passen pels meus ulls i les meves mans. En definitiva, és aprendre de les altres persones i del món que m’envolta i conviure amb els mínims entrebancs possibles. Per acabar, felicitat també és, sobretot, salut, en el sentit ample del terme.

Maria Jesús Belmonte: Per a mi la felicitat, al contrari del que he pensat durant molts anys, és contentar-te amb el que tens; amb la teva imatge imperfecta, amb els teus problemes de salut, amb la teva solteria crònica, amb els teus antics amics que passen a ser coneguts, amb una feina mal remunerada i amb una hipoteca a 40 anys, perquè per fi he entès que si tinc hipoteca, tinc un sostre on refugiar-me, si tinc coneguts, aviat tornaràn a ser amics, si tinc un sou, sóc capaç de guanyar-me les garrofes, si sóc soltera, encara tinc l’oportunitat de trobar l’amor, si sóc imperfecte, més real i autència em sento i si tinc problemes de salut, es que encara estic viva per aprofitar cada segon gaudint de la felicitat.

Maria Isabel Mellado: Per a mi la felicitat és poder guanyar algun concurs d’aquesta web. Sobretot, per aquesta colecció!

Ció Munté: La felicitat és la suma de moments al màxim de feliços possible

2 COMENTARIS

  1. Ara mateix en aquest punt de la meva vida,la felicitat seria que el meu home trobes feina i poguer dormir una mica tranquils sense els mals de cap que això comporta.

  2. Per mi la felicitat ues tot: Si treballes per ella se pot aconseguir, deben petita recordo que niera de ben feliç, els meus pares em ban donar molt de amor, valors y tot el que podien dintre les seves posivilidats .
    De grant ting la sort de que la meva parella atraves dels anys ens estimem tan o mes que el primer dia, estem junts en totes les asignatures , els meus somnis se han complert els meus fills tenen salut, son bones persones, la meva neta tambe es la rao de viure, el secret si es que nian es molt facil estima sense limits esta apunt en el moment i el lloc adecuat cuan els teus et necesiten, valora tot el que tens , ni en sobre ni em falta res , que mes vull? Resmes, me sento estimada, passar el temps que puc en la meva gent , soc felic . Per mi este ejemple tan cencill es LA FELICITAT .

Comments are closed.