Reobre L’Espai Mallorca

El nou Espai Mallorca està situat al Raval.
espai mallorca

Després del seu tancament  el mes de novembre, finalment l’entitat cultural Espai Mallorca obre les  portes en un nou local del barri del Raval de Barcelona.

El tancament es va produir per temes relacionats amb finançament, després que el Govern Balear va decidir  no atorgar més subvencions i desvincular-se del projecte.

L’associació sense ànim de lucre Crits i Renou serà l’encarregada de la gestió d’aquest espai cultural amb l’objectiu de convertir-se en un centre que vol acostar la cultura de les Illes Balears.t
Entre les actes programats s’ha previst oferir tallers, concerts, obres de teatre, recitals i activitats gastronòmiques.

La nova seu està ubicada a la plaça Vicenç Martorell al barri del Raval i compta amb un espai d’uns 150 m2.

L’Espai Mallorca intenarà oferir una diversitat cultural i  des de diversos punts de vista.

En aquests moments L’Espai Mallorca dedicarà una bona part de la programació  d’aquest trimestre al  centenari del poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel i coincidint amb el tricentenari del seu naixement dedicarà diversos actes la figura del frare  Juníper Serra, fundador de la ciutat  San Francisco.

Fins el dia 30 de novembre es podrà visitar l’exposició fotogràfica ‘Entusiasme (en+theos)’, de Gabriel Lacomba sobre la Serra de Tramuntana.