Pep Coll, Joan Lluís-Lluís i Carles Terés, finalistes del Premi Crexells

premi_crexells_granLes novel·les ‘Dos taüts negres i dos de blancs’, de Coll, ‘Les cròniques del déu coix’, de Lluís, i ‘Licantropia’, de Terés han estat proclamades finalistes al Premi Crexells que atorga l’Ateneu Barcelonès.

El jurat del Premi Crexells, compost per Pilar Argudo, Carme Arnau, Xavier Pla, Ricard Ruiz, Ramon Pla Arxé, secretari, i Lluís Reales, president, ha seleccionat les obres d’aquests autors, com les tres millors novel·les en català publicades durant el 2013.

Durant els propers mesos es realitzarà un programa de conferències, debats, col·loquis i activitats per a donar a conèixer aquestes tres novel·les que opten al premi.

Aquest any també es compta amb els lectors dels clubs de lectura convocats pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i Biblioteques de Barcelona, que juntament amb els socis de l’Ateneu, decidiran l’obra guanyadora, a través del seu vot.

El guanyador del XLIII Premi Crexells serà proclamat el 26 de juny, a La Revetlla Literària de l’Ateneu Barcelonés.
L’objectiu  del Premi Crexells és impulsar la participació, fomentar de la lectura i la difusió de les principals obres de la novel·la catalana contemporània.