L’escriptor nord-americà presentarà a Barcelona  ‘4321’.

La Setmana del Llibre en Català crea la figura del convidat especial i aquest 2017 serà l’escriptor Paul Auster qui participarà a la tradicional cita literària catalana de principis de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Paul Auster presentarà  ‘4321’, la primera novel·la que l’escriptor nord-americà publica en set anys. Auster participarà el dia 9 de setembre, a les 12h , a l’auditori del COAC. (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya).

Les editorials Edicions 62 i Seix Barral publicaran el 30 d’agost la novel·la  ‘4321’ on Paul Auster narra la història d’Archibald Isaac Ferguson al llarg dels esdeveniments més emblemàtics del segle XX, com l’assassinat de Kennedy o les primeres revoltes socials als EUA, i imagina quatre futurs diferents en funció de les seves decisions en la ficció.

La novel·la amb el títol de ‘4 3 2 1’ ens presenta quatre personatges que comparteixen el mateix naixement i ADN, però que, per atzar del destí, una de les obsessions de Paul Auster, viuen en paral·lel quatre vides completament diferents.

Paul Auster ha declarat sobre la nova novel·la ‘’Sento que m’he estat preparant tota la vida per escriure aquesta novel·la’’

Perquè tota elecció, encara que sembli mínima, obre uns camins i en tanca uns altres. Podem saber si hem fet l’elecció correcta? I si hi ha més d’una sortida, i tots els camins mereixen ser recorreguts.

Paul Auster explora algunes d’aquestes qüestions en la novel·la i convida els lectors a mirar a través d’un calidoscopi que ofereix quatre reflexos diferents de la mateixa història.

La nova proposta literària arriba a les llibreries set anys després de la publicació de Sunset Park (2010).

Paul Auster és autor de les obres La invenció de la solitud (1982), Trilogia de Nova York (1985), El Palau de la Lluna (1989), La música de l’atzar (1990), Leviatan (1992), El llibre de les il·lusions (2002), Bogeries de Brooklyn (2005), Viatges per l’Scriptorium (2006), Un home a les fosques (2008), Invisible (2009) , Sunset Park (2010) i  Diari d’hivern (2017).