Monstermania, el llibre dels monstres.

Monstermania
La Galera
128 pàgines.

Monstermania és un catàleg que recopila bona part dels monstres més populars. Vampirs, fantasmes, bruixes i homes llops formen part d’aquesta peculiar recopilació.

El més destacat de Monstermania és la seva acurada documentació, il·lustracions i fotografies. Anècdotes, costums, històries i també com eliminar i lluitar contra tots aquests personatges, són alguns dels secrets que ens desvetlla Monstermania.
Per protegir-nos dels vampirs a més dels tradicionals alls, un altre ètode consisteix en  plantar arbustos  espinosos al voltant de la nostra casa, com ara, grèvols, arços i roses silvestres.
Pel que fa als homes llops, es creia que l’argent ens podia protegir contra aquests èssers. La gent tenia objectes de plata a casa i portava monedes d’aquest metall a sobre.
Per protegir-se de les bruixes, els supersticiosos feien coses estranyes com per exemple, omplir ampolles de ceràmica amb orina humana, pèls, ungles tallades i trossos de ferro. Després enterravem aquests “flascons de bruixa” a terra, on tenien el poder de trencar malediccions.