Librinos; el nou format dels llibres de butxaca.

Surten a la venda els primers Librinos. Es tracta d’un format de llibres de butxaca que han posat en marxa l’editorial Ediciones B.
Més petit, més lleuger, més còmode i més ecològic són alguns dels adjectius que destaquen el seus creadors. Ara el lector tindrà la darrera paraula sobre aquest nou format de llibre de butxaca.
Librinos és la meitat d’un llibre normal i el seu format és de 12×8 cm i el paper és semblant al paper bíblia, que permet reduir l’espai. A més, es pot llegir amb una sola mà.
El format no és nou i es tracta d’una iniciativa de la impremta holandesa Jongbloed, que està especialitzada en bíblies.
Ediciones B ha volgut importat aquest format amb una forta aposta. La primera tirada de Librinos arribarà als 200.000 amb un preu de 9,95 euros.
Els primers títols que ha publicat l’editorial són; Africanus, de Santiago Posteguillo, El círculo mágico, de Katherine Neville, El psicoanalista, de John Katzembach, Entrevista con el vampiro, d’Anne Rice, Invierno en Madrid, de C. J. Sansom, i Postdata, te quiero, de Cecelia Ahern.