La nova novel·la de Paulo Coelho explora l’adulteri

L’autor de L’Alquimista presenta, Adulteri (Planeta),  una novel·la centrada en un adulteri protagonitzat per Linda, una dona que ho té tot però que sent una gran insatisfacció personal.

Adulteri-Paulo_Coelho-Paulo Coelho explora les emocions humanes, el renéixer d’una dona i les passions adormides.

La Linda està casada amb un home ric, tenen dos fills i viuen a una bonica casa a Ginebra, Suïssa. Treballa al diari més important del país, és guapa, vesteix bé i té tot allò que es podria desitjar.  Tot i que tothom podria pensar que ho té tot per ser feliç, la realitat és ben diferent.  Una gran insatisfacció la rosega i se sent culpable per no ser capaç de gaudir allò que té. Per això no parla amb ningú del que li succeeix perquè malgrat estimar el seu marit,la vida amb ell s’ha tornat rutinària i apàtica.

Un dia, el diari l’envia a entrevistar Jacob König, un antic xicot de l’institut que ara és un polític de certa rellevància. Aquesta trobada serà suficient perquè la Linda es vegi amb forces per fer el que somiava des de joveneta, i deixar anar les seves fantasies.
Ella tornarà a  sentir passió per la vida i farà tot el que estigui a les seves mans per conquerir aquest amor imposible i baixarà fins al fons del pou de les emocions humanes per, finalment, trobar la seva redempció.

Després de vendre més de 100 milions de llibres i publicat a 180 països amb  traduccions que ja arriben a les 80 llengües, les novetats de  Paulo Coelho són un esdeveniment mundial.