‘La importància de dir-se Frank’ d’Oscar Wilde al Teatre Gaudí.

Fins el  2 d’octubre es representa al Teatre Gaudí de Barcelona l’obra ‘La importància de dir-se Frank’ d’Oscar Wilde.

 

 

“És una exquisida trivialitat, una delicada bombolla d’extravagància, i aquesta és la seva filosofia… que hauríem de tractar totes les coses trivials de la vida de forma seriosa i totes les coses serioses de la vida amb una sincera i estudiada trivialitat”.
Oscar Wilde definia així la filosofia de “The Importance of Being Earnest” (“La im­portància de ser Frank”)

Escrita i estrenada l’any 1895, el muntatge  teatral compta en aquesta ocasió amb la direcció del director  Ivan Campillo.
A ‘La importància de dir-se Frank’, Wilde volia oferir als espectadors un retrat de l’alta societat  londinenca de la segona meitat del segle XIX, fet amb gran esperit crític, àcid i còmic.  Una societat on la gent s’amagava i utilitzava màscares socials per adaptar-se als jocs i les pretensions de les classes altes.
L’obra es podrà veure sins el dia 2 d’octubre al Teatre Gaudí de Barcelona i compta amb un repartiment encapçalat pel propi director de l’obra, Ivan Campillo al costat de Miquel Agell, Ferran Castells, Clara Galí, Manel Solàs, Montse Sagués i Laura Sancho
La peça teatral compta frases emblemàtiques de Wilde com “Estimar-se a un mateix és el principi d’una aventura amorosa que dura tota la vida” i “No hi ha res més perillós que ser massa modern: de sobte pots quedar passat de moda”.

Fins el dia 2 d’agost al Teatre Gaudí de Barcelona

“A mi m’encanta la vida social de Londres! Ara la classe alta només la formen idiotes preciosos i llunàtics genials. Exactament com hauria de ser la societat”. (Oscar Wilde)