Juego de tronos fa el salt al món del videojoc.

L’obra de George RR Martin segueix  present després de l’èxit de la  sèrie de televisió.

La companyia Cyanid ha desenvolupat el  videojoc ‘A Game of Thrones – Genesis’ inspirat en el best-seller ‘Canción de Hielo y Fuego’. Només  es farà l’edició Pc del joc.
Es tracta d’un joc d’estratègia a temps real on el  jugador haurà d’organitzar els seus exèrcits, mentre un rei Targaryen es prepara per a la batalla contra les Cases que busquen el seu Tro de Ferro.

Primer va ser Juego de Tronos i després seguirien les novel·les Choque de reyes, Tormenta de espadas,  Festin de cuervos i ‘A dance with dragons’.
Des de l’any 1996, data de publicació de a primera història s’han venut més de tres milions de llibres venuts arreu del món i els fans no paren de créixer, gràcies també a l’adaptació televisiva per part d’HBO de Juego de tronos el passat 17 d’abril.
George Raymond Richard Martin és un escriptor de ciència ficció i fantasia, guionista i productor. Va començar a escriure la sèrie de Canción de hielo y fuego l’any 1991.
La història té lloc a un món de ficció, en un continent que es troba dividit en set regnes. Després d’un estiu que ha durat molts anys es comencen a percebre els canvis que anuncien l’arribada de l’hivern.
Una història ambientada en una edat mitjana inventada i potser  amb menys fantasia que El senyor dels anells de Tolkien però molt efectiva en el seu plantejament.
Malgrat aquesta apreciació a  la novel·la si que hi aparèixen alguns personatges no humans com ‘Los otros’, una mena de zombies i els dracs, dues races que semblaven extingides i que els protagonistes de la novel·la s’hauran d’enfrontar.

Podeu veure el trailer del joc.