Concurs: Sortegem dos àlbums d’Els amics de les arts signats.

El grup català ha editat un àlbum il·lustrat de la cançó ‘Déjà Vu’

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial La Galera sorteja dos exemplars signats de l’àlbum il·lustrat ‘Déjà Vu’ d’Els amics de les arts.

Per poder participar en el sorteig cal enviar un correu a info@illadelsllibres.com indicant nom i cognoms i respondre a la pregunta:

-Quina cançó t’agradaria il·lustrar i convertir en un conte i per què?

La música, l’art i la literatura es barregen a Déjà Vú gràcies a les il·lustracions en forma de collage de Víctor Escandell i un CD amb una versió inèdita del tema.
La cançó Déjà vu és una de les cançons  que forma part del tercer disc del grup ‘Castafiore Cabaret’, que van editar el 2008.
El llibre està acompanyat d’un CD de la cançó i d’un vídeo amb el making off de la creació de l’àlbum.Les respostes es poden enviar  fins el dia 28 de novembre.

 

Algunes respostes rebudes:

Bibiana Romera: La cançó que m’agradaria il.lustrar i convertir en conte és El Far del Sud de Sopa de Cabra. És una historia d’amor molt maca i a la vegada una de les cançons més emblemàtiques de Sopa de Cabra.

Ariadna Pérez:  M’agradaria que fessin un conte de la cançó “Si tanque els ulls” d’Obrint Pas, perquè crec que tots tenim molt bons records dels estius, sobretot quan som joves, ja que és una època molt bonica i on tot sembla possible, aventures, amics, amors. Seria la manera de tenir un bon record dels records d’estiu.

Carles Batet:  si hagués de triar una cançó per veure-la il·lustrada, triaria per exemple Ciència-ficció, també d’els Amics de les Arts.
És una cançó molt visual. La sents i vas veient les imatges que descriu. A part, també és molt bona. L’Arquitecte amaga també una bona
història per veure-la representada en imatges. Si anem a una cançó d’un grup diferent, seria interessant veure el This Strange Engine, de Marillion, per exemple. Una gran gran cançó que explica també una història que podria quedar bé en imatges.

Anna Alsina: la cançó dels amics de les arts que m’agradaria il·lustrar Armengol perquè crec que seria molt divertit jugar amb els animals i els dobles sentits!!

Albert Muñoz: Sens dubte, Carnaval, de Els Amics de les Arts. És una cançó amb molta riquesa lingüística i amb un bon il▪lustrador es podrien fer meravelles. La història d’una festa, una festa de paraules que s’associen amb rimes perfectes i un toc d’humor i ironia. La cançó inclou tantes imatges i descripcions que seria increïble plasmar-les en un llibre, en un conte.

Vichtor Montero: Els he seguit per youtube ja que sóc de Mèxic i la cançó que m’agradaria seria l’affaire Sofia ja que em fa una història bastant bona per ser il · lustrat

Israel Quesada M’agradaria il·lustrar “la flor groga” de Manel.

Lydia Blanch La cançó que m’agradaria il.lustrar i convertir en un conte es la de “Armengol”, perque sempre m’ha semblat una historia increible, que a través de diversos animals ens explica la vida d’un perdedor. Es tan original que penso que un conte d’aquesta historia podia ser molt acolorit, distret, a estones podia ser confós i fer-te volar a un món psicodelic!

Núria Ventura:  la canço que m’agradaria que tingues un conte és Alegria d’Antònia Font perquè m’inspira molta tranquilitat i el titol ja ho diu tot!

Esther Vacas: i la cançó que m’agradaria il·lustrar i convertir en conte és la de “20 minuts d’espera” de Teràpia de Shock. Crec que és una cançó molt bonica que va narrant la història d’un noi que li agradaria poder despedir-se de la seva noia, de la persona de la que ell està enamorat, i crec que cada escena que exposa es podria il·lustrar com una història

Esther Cereceda: Dejà-vú ha estat una cançó molt bonica per transformarla en conte, i una altre que podria convertir-se en conte podria ser Louisiana o els camps de cotó, una història molt dura però que l’han afrontat molt bé.

Marian Morena: m’agradaria convertir en conte la cançó “A vegades” dels Amics. Crec que potser més que un conte, podria ser un còmic ja que relata aspectes bastant còmics de les diferències entre homes-dones.

Elisenda López: M’agradaria veure reflectit en un conte: “PAIS PETIT” de Lluis Llach. Es el pais en el que ens agradaria viure….

Glòria Planas La cançó que m´agradaria il·lustrar és “Bon dia” dels Pets. Té tanta força i és tan descriptiva que t´imagines perfectament les escenes mentre la canten: un noi torna de marxa quan ja es fa de dia, i el poble es lleva, les àvies surten fora, les veínes critiquen i el sol lluu de valent. El contrast entre la somnolència del noi i la vitalitat del sol que fa llevar els veïns el trobo molt i molt gràfic. També seria fantàstica com a lipdub….

Marta Pujal: M’agradaria molt que es convertís en un conte la cançó de “Louisiana o els camps de cotó”.
Té un bonic sentiment per poder-ho transmetre en un conte ja que mostra la relació que hi ha entre la nostalgia per la familia i tot el que l’hi envolta amb l’impuls aventurer que té per viatjar deixant’ho tot endarrera.

Leonor Belmonte: m’agradaria il·lustrar i fer un conte de “La cançó del soldadet” de Manel. Crec que és ideal per fer-ne un conte, ja que explica una història molt impactant i trista, però que alhora, d’alguna manera, fa que estimis el protagonista i que visquis amb ell la seva història.

Josep Ustrell: La cançó que m’agradaria que es fés llibre és la del “Boomerang” de Manel, ja que narra una història que podria passar a qualsevol de nosaltres, i que a la vegada seria fàcil de representar amb il·lustració

Lluna Fabregat: Una cançó que m’agradaria il·lustrar i convertir en un conte és la cançó d’Obrint Pas, Del Sud, trobo que seria un llibre fantàstic i que als seguidors de lectura catalana els hi agradaria molt perquè explica d’on som els catalans, les catalanes, els valencians i les valencianes i el desig de ser lliures.

Rosa Dachs La cançó que m’agradaria convertir en conte i il.lustrar és “Jo vull ser la meva iaia” del grup La iaia.

Quim Pérez L’HOME QUE TREBALLA FENT DE GOS ja que m’agradaria veure com plasma el/la dibuixant un ésser meitat gos i meitat home.

Ivan Serra: M’agradria que s’il·lustrés i es fes el conte de la cançó “L’exercici seixanta” de l’àlbum Castafiore Cabaret. És una cançó que és molt visual perquè juga amb moltíssimes paraules amb un donominador comú, que totes tenen la x. Potser és un pel arriscada per fer un conte, perquè no té un fil argumental com altres cançons, no narra una història, però precisament per això pot ser tot un repte

Marta Garcia: A cançó que m’agradaria il·lustrar és Cada nit por sortir el sol d’en SISA, perquè tots el personatges són un bon record d’infantesa i han sigut amics de diferents generacions de nens i nenes.  Poder-los agrupar en un sol llibre seria fantàstic.

Anna Oliveras:  M’agradaria il·lustrar una cançó commovedora, que és “Imagine”, de John Lennon. Però per fer-ho, caldria l’il·lustrador amb més imaginació del món. Perquè és capaç de fer somiar a grans i petits, i traslladar els sentiments a dimensions desconegudes.

Carolina Pujal: La cançó que m’agradaria il·lustrar i convertir en un conte és la cançó A aquestes alçades de la pel·licula dels Amics de les Arts. Aquesta cançó reflecteix molt bé la situació actual de moltes parelles i crec que seria divertit veureu d’una manera il·lustrada.

Eva Oliveras: M´agradaria il.lustrar  ES UN DESIG: Que cada nit sigui la més bella que aquest any nou porti pau a tot el món que cada nen neixi sota una estrella es un desig i el volem per tothom…. Ara que s´acosta el nadal,i pel que sembla será un nadal dur,m´agradaria llegir aquest conte a totes les persones que ho passen malament,que ja ha arribat un punt que sóm quasi tots.

1 COMENTARI

  1. Digueu-me clàssic però a mi m’agradaria “Camins” de Sopa de Cabra per el seu ritme i la seua frescura i potència. Pot ser amb un estil semblant a “Leaving Las Vegas” de Mike Figgis.

Comments are closed.