L’escriptor pren el relleu al llibreter Paco Camarasa

Carlos Zanón és autor de Nadie ama a un hombre bueno, Tarde, mal y nunca, No llames a casa, Yo fuí Johnny Thunders  i Marley estaba muerto que han estat molt ben rebudes per part de la crítica i el públic. A més de novel·lista és poeta i periodista i ara haurà d’afegir el de comissari del festival de novel·la negra BCNegra.

Així ho ha comunicat l’ICUB a través d’una nota on el  Tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni assegura que  “Amb la seva incorporació, el festival de novel·la negra tindrà mirada d’autor”.

Paco Camarasa ha estat el comissari de ls BCNegra en les anteriors edicions, consolidant un festival que cada any aplega a més lectors i autors del gènere.
El festival ha popularitzat el gènere negre gràcies a una programació amb propostes molt interessants i la presència d’autors nacionals i internacionals. Camarasa assegurava a principis d’aquest any que la BCNegra ‘està totalment consolidada. La ciutat viu una relació d’amor amb ella i la novel.la negra’. El llibreter i fins ara comissari del festival deixava el càrrec per motius de salut i també perquè després de dotze anys i tancar la llibreria ‘Negra y criminal’ es trobava ‘cansat’.

Carlos Zanón també ha estat notícia aquest any perquè s’encarregarpa d’escriure novees novel·les del personatge Pepe Carvalho després de l’acord entre l’escriptor i els hereus de Manuel Vázquez Montalban.