Care Santos Premi Ramon LlullL’escriptora mataronina rep el premi Nadal després d’una trajectòria literària plena de reconeixements on ha rebut entre d’altres guardons el premi Ramon Llull amb ‘Desig de xocolata’ i premis de literatura infantil i juvenil com El Gran Angular o l’Edebé.

La novel·la ‘Media vida’ de Care Santos s’ha imposat a les 300 que s’han presentat aquest aquest any al premi Nadal. La novel·la ‘Media vida’ vol ser un homenatge a la generació de les mares i de dones nascudes en els anys trenta del segle XX, que van patir la hipocresia d’una societat molt tradicional’. La novel·la ens situa l’any 1981, amb el retrobament de cinc dones es després de 30 anys sense veure’s i un fet terrible de la seva infància que les marcaria per sempre.

Care Santos és autora de les novel·les ‘Laluna.com’, ‘Mentida’, ‘Habitacions tancades’, ‘Desig de xocolata’, ‘L’aire que respires’ i ‘Diamant blau’

El jurat del Premio Nadal de Novela 2017 ha estat format per Germán Gullón, Lorenzo Silva,
Clara Sánchez, Andrés Trapiello i Emili Rosales. La novel·la guanyadora serà publicada per Destino a mitjans del mes de febrer.

En les darreres edicions han rebut el Premi Nadal autors com Lorenzo Silva, Andrés Trapiello,
Francisco Casavella, Maruja Torres, Clara Sánchez, Alicia Giménez Bartlett, Álvaro Pombo, Sergio Vila-Sanjuán, Carmen Amoraga, José C. Vales o Víctor del Árbol.