Barcelona celebrarà el 32 Saló del Còmic del 15 al 18 de maig

El Comitè Organitzador  ha decidit canviar les dates per la coincidència amb la celebració del Gran Premi de F1 que tindrà lloc  una setmana abans a MontBarcelona celebrarà el 32 Saló del Còmic del 15 al 18 de maig.

salo del comicFicomic ha enviat una comunicat on destaca que degut  a la coincidència d’aquestes dates amb la celebració del del 9 a l’11 de maig,  del provoca que les places hoteleres i d’hostalatge a Barcelona tinguin una alta ocupació en aquelles dates a més de patir un significatiu augment en les tarifes, situació que també afecta als vols i altres mitjans de transport.

L’organització del certamen, pensant en la comoditat i en els costos per als visitants, expositors i invitats, ha decidit retardar una setmana la seva celebració, que així no coincideix amb cap altra gran esdeveniment a la ciutat que alteri l’oferta habitual d’allotjament i viatges. A més, les dates del dijous 15 al diumenge 18 de maig estan dins del període lectiu, i no coincideix amb cap pont.
Finalment el 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona  es celebrarà del dijous 15 al diumenge 18 de maig,  als Palaus 1 i 2 de Fira Barcelona Montjuïc.