Arbres de mongetes de Barbara Kingsolver, la recuperació d’un clàssic

Arbres de mongetes / Árboles de judías
Barbara Kingsolver.
Brigde (La Galera)
304 pàgines.


L’editorial La Galera recupera un clàssic de la literatura juvenil americana amb la publicació d’Arbres de mongetes de Barbara Kingsolver

Durant la dècada dels anys 80 va ser una de les novel·les  més destacades amb una xifra de vendes que arriben als 35 milions d’exemplars venuts a tot el món. Arbres de mongetes és  lectura obligatòria a l’ensenyament secundari als Estats Units.
La protagonista d’aquesta novel·la és la Missy Greer, que ha passat la joventut al seu Kentucky natal. La seva principal aspiració ha estat no quedar embarassada. Un dia decideix que ha de conèixer món, lloga un cotxe i comença un viatge iniciàtic. Pel camí, haurà de fer-se càrrec d’una nena petita que deixen al seu càrrec, enfrontar-se a alguns aspectes violents de la societat, i descobrir el valor de pertànyer a una comunitat.

Barbara Kingsolver és autora de novel·les, assaig i poesia. Arbres de mongetes va suposar el seu debut literari. La darrera novel·la Animal, vegetal, miracle ha estat un gran èxit a nivell mundial.