La sèrie podria estrenar-se a TV3 l’any 2018.

Silvia Munt dirigirà l’adaptació i Coral Cruz, guionista entre d’altres adaptacions de Pa negre i Incerta glòria serà la responsable del guió. La sèrie tindrà un format de dos capítols de 85 minuts i es produirà al Magical Media de Lleida amb rodatges a Lleida i Cervera.

Entre els noms que formaran part del repartiment hi destaquen Francesc Garrido, Pablo Derqui, Àgata Roca, Pedro Casablanc,Pep Cruz i Maria Molins.

‘Vida privada’ compta amb la producció d’Oberon Cinematogràfica i Televisió de Catalunya, amb la participació de l’ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat.

‘Vida privada’  es va publicar per primera vegada l’any 1931 i és un dels clàssic de Josep Maria de Sagarra.
A mitjans de l’any 2016 l’editorial Proa publicava una nova edició de l’obra que narra com després d’anys de prosperitat, arriben temps de decadència per als Lloberola, una de les famílies més respectades de la burgesia barcelonina dels anys trenta, que passa pel difícil tràngol de veure esvair-se el patrimoni familiar en mans dels seus elements més joves.

Sagarra recorre a ‘Vida privada’ la Barcelona de l’alta societat i la més baixa, pels salons, les sales de juntes, els cenacles i els bordells.