La Galera reedita tres clàssics il·lustrats per Pilarín Bayés

Pilarin Bayés és una de les il·lustradores més destacades i ha il·lustrat més de 700 llibres ens els darrers 50 anys.

Pilarín Bayes La GaleraL’editorial La Galera es troba en plena celebració dels actes del 50è aniversari i per aquest motiu reimprimeix, en edició facsímil, llibres especials que han fet història al llarg dels anys

Ara s’han publicat en edició facsímil  “La fabulosa història d’Eixerit 1er i la seva carrossa”, “Les aventures d’en Flor i en Mosqueta” i  “Els tres cavallers alts”, tres contes  escrits entre els anys 65-68 escrits per Antoni Cuadrench i  il·lustrats per Pilarín Bayés.

‘Les aventures d’en Flor i en Mosqueta” En Flor i en Mosqueta són dos nens eixerits que viuen en un poblet. Són molt amics, però si en Flor és pausat i tranquil, en Mosqueta és un cul inquiet. Tant, que li’n passa una que no esperava: mentre aguantava uns quants globus, surt volant i s’envola cap a un altre planeta.

“Els tres cavallers alts” Una vegada, en un poble del mig d’Europa hi havia tres cavallers, tres cavallers molt alts, els més alts que mai us heu imaginat. No cregueu que fossin uns gegants, ni uns ogres, però, això sí, arreu on anaven sempre resultaven ésser els més alts de tota la gent que hi havia; per això tothom els anomenava els tres Cavallers Alts.

“La fabulosa història d’Eixerit 1r i la seva carrossa” Eixerit 1 és el rei de Pallúsia, i està molt trist. Els seus súbdits li fan creure que és molt divetit i acaba anomenant-se Eixerit I. Fins i tot, per continuar-li la broma, li construeixen una carrossa amb una capsa d’ampolles de xampany. Però resulta que ha d’anar a una trobada amb altres reis i acaba sent la riota de tothom. En tornar, ell i el seu fill decideixen aconseguir una carrossa com déu mana. I comença l’aventura.