L’autor debuta amb la novel·la ‘Alguna cosa no del tot neta, però no gaire perillosa’.

ignasi-oliveresEl premi Premi Literari Autor Revelació és un guardó de narrativa en català que té periodicitat anual on hi poden participar els alumnes i exalumnes de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Les novel·les presentades han de ser inèdites i no premiades amb anterioritat.

En la segona edició s’han rebut 24 originals, dels quals tres van quedar com a finalistes: la guanyadora Alguna cosa no del tot neta però no gaire perillosa, d’Ignasi Oliveres, amb 14 punts, en segona posició La volada del pinsà, de Roser Blázquez Gómez, amb 9 punts, i Pedres blanques, en tercera posició, de Rosa Maria Prat Balaguer, amb 7 punts.

Segons Pau Pérez i Jordi Muñoz, directors de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, aquest Premi és “una aposta per promocionar nous valors de la literatura catalana’. També destaquen que ’el premi permetrà donar a conèixer novel·les de gran qualitat’.

El jurat d’aquesta segona edició ha estat format per Ricard Ruiz Garzón (professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu), Roser Zuñiga (llibretera d’Abacus), Toni Hill (escriptor); Jordi Milian (crític literari de l’Illa dels llibres) i Laura Álvarez (editora de Rosa dels Vents/ Penguin Random House Grupo Editorial).

Alguna cosa no del tot neta, però no gaire perillosa arribarà a les llibreries el 10 de novembre i rs tracta d’un thriller ambientat a la Barcelona actual, on les històries de quatre personatges s’entrecreuen fins arribar a un final inesperat. Negocis, sexe, robatoris, espionatge però també il·lusió, amor, esperança i grans dosis de realitat són presents en aquesta novel·la.