Dilluns, Setembre 28, 2020
Inici Entrevistes

Entrevistes

MARTÍ GIRONELL “les paraules són més importants del què ens pensem”

Tretze anys després, Gironell publica ‘Paraula de jueu’ (Columna/Planeta)  l’esperada segona part d’El pont dels jueus’,  la novel·la que el va fer debutar com a escriptor.

Laia Aguilar ”Què estem disposats a fer per ajudar als altres?”

L'Illa dels Llibres entrevista a la guanyadora del Premi Josep Pla amb la novel·la 'Pluja d'estels'

Sandra Comas ‘sempre estem pendents del que pensen els altres’

Després de la publicació d'un recull de contes, Comas debuta com a novel·lista amb 'Encara som nosaltres', una novel·la d'amistat i mentides.

Joël Dicker ‘Hem de ser conscients que l’impossible pot arribar a ser possible’

L'ILLA DELS LLIBRES entrevista l'escriptor suís després de la publicació de la cinquena novel·la 'L'enigma de l'habitació 622' (La Campana /Alfaguara)

Mar Bosch ‘la vida és un bullit de percepcions que no controlem i que s’esvaeixen’

L’escriptora gironina acaba de publicar La dona efervescent (Univers) on recupera el personatge de l’Eva Botet, protagonista de  Les generacions espontànies (Edicions del Periscopi)

Núria Pradas ‘rebre el Premi Ramon Llull per a mi ha estat com un reconeixement a l’esforç de molts anys’

L'autora de la novel·la 'Tota una vida per recordar' comenta a L'Illa dels Llibres el procés de creació de la novel·la protagonitzada per una jove nordamericana per aconseguir el seu somni de convertir-se en animadora als estudis Disney

Campanya de micromecenatge de Raig Verd per la publicació de ‘Cap altre amic que les muntanyes’ de Behrouz Boochani

L'editorial catalana espera aconseguir els 13.600 euros i publicar la novel·la del periodista i poeta kurd empresonat a Austràlia durant sis anys sense càrrecs ni judici.

Xulio Ricardo Trigo ”Si oblidem, si anem passant, estem perduts’

L'escriptor i fotògraf presenta a L'Illa dels Llibres' la novel·la 'La noia de la resistència'.

Salvador Macip ‘acabarem controlant el coronavirus, gràcies a la vacuna i a la immunitat de grup que es va creant quan una persona s’infecta i...

L’editorial La Campana reedita ‘Les grans epidèmies modernes’ del científic, divulgador i escriptor Salvador Macip amb un nou capítol dedicat a la pandèmia del coronavirus.

Maria Carme Roca ‘com a escriptora, m’agafo el confinament com un temps extra que tinc per escriure’’

L'escriptora acaba de publica la novel·la 'A Barcino’ (Columna) i explica a L'Illa dels Llibres' com viu el confinament provocat per la pandèmia del coronavirus.

Mar Bosch rep el 10è Premi L’Illa dels Llibres

L’escriptora gironina ha rebut el Premi L’Illa dels Llibres per la novel·la ‘La dona efervescent' en el marc de la Setmana del Llibre en Català

Acte de lliurament del desè PREMI L’ILLA DELS LLIBRES a l’escriptora Mar Bosch

L’acte de lliurament es  realitzarà el divendres 11 de setembre a les 17:30 h (Escenari 1) al Moll de la Fusta de Barcelona coincidint amb la celebració de la Setmana del Llibre en Català.

Darreres notícies