Divendres, Desembre 4, 2020
Inici Entrevistes

Entrevistes

La fórmula de l’èxit de Ken Follett

Aprofitant la presentació de 'Les tenebres i l'alba', l'escriptor Ken Follet ha revelat alguns dels mètodes que utilitza per escriure les seves novel·les.

Colson Whitehead “un gat mort seria millor president que Trump”

L'autor d''El ferrocarril subterrani' publica 'Els nois de la Nickel' una novel·la on denuncia els conflictes racials en un reformatori dels Estats Units on es va torturar i assassinar a joves negres davant de la passivitat de l'estat.

Toni Garcia Ramon ”les estrelles del cinema són humanes i algunes estan ben sonades”

El periodista i escriptor publica 'Mata a tus ídolos' (Catedral) on recull anècdotes viscudes amb les celebrities del cinema.

Carme Junyent  “Ho podem tenir tot però si no usem i no transmetem la llengua desapareixerà igualment’’

El català es troba en perill d’extinció? La professora  lingüística a la Universitat de Barcelona Carme Junyent publica el llibre ‘El futur del català depèn de tu’ (La Campana) en col·laboració de la periodista assessora lingüística Bel Zaballa.

MARTÍ GIRONELL “les paraules són més importants del què ens pensem”

Tretze anys després, Gironell publica ‘Paraula de jueu’ (Columna/Planeta)  l’esperada segona part d’El pont dels jueus’,  la novel·la que el va fer debutar com a escriptor.

Laia Aguilar ”Què estem disposats a fer per ajudar als altres?”

L'Illa dels Llibres entrevista a la guanyadora del Premi Josep Pla amb la novel·la 'Pluja d'estels'

Sandra Comas ‘sempre estem pendents del que pensen els altres’

Després de la publicació d'un recull de contes, Comas debuta com a novel·lista amb 'Encara som nosaltres', una novel·la d'amistat i mentides.

Joël Dicker ‘Hem de ser conscients que l’impossible pot arribar a ser possible’

L'ILLA DELS LLIBRES entrevista l'escriptor suís després de la publicació de la cinquena novel·la 'L'enigma de l'habitació 622' (La Campana /Alfaguara)

Mar Bosch ‘la vida és un bullit de percepcions que no controlem i que s’esvaeixen’

L’escriptora gironina acaba de publicar La dona efervescent (Univers) on recupera el personatge de l’Eva Botet, protagonista de  Les generacions espontànies (Edicions del Periscopi)

Núria Pradas ‘rebre el Premi Ramon Llull per a mi ha estat com un reconeixement a l’esforç de molts anys’

L'autora de la novel·la 'Tota una vida per recordar' comenta a L'Illa dels Llibres el procés de creació de la novel·la protagonitzada per una jove nordamericana per aconseguir el seu somni de convertir-se en animadora als estudis Disney

Darreres notícies

Mar Bosch rep el 10è Premi L’Illa dels Llibres

L’escriptora gironina ha rebut el Premi L’Illa dels Llibres per la novel·la ‘La dona efervescent' en el marc de la Setmana del Llibre en Català