El més vist del mes d’agost a L’illa dels llibres.


Durant el mes d’agost aquests han estat els 10 articles més visitats.
Les recomanacions de l’estiu, Albert Espinosa i Jo confesso de Jaume Cabré, entre el més vist del mes d’agost.

1-Els 15 llibres de l’estiu. Les recomanacions de l’estiu ha estat l’article més vist durant el mes d’agost a L’illa dels llibres.

2-Albert Espinosa.  La novel•la d’Albert Espinosa ‘Si tu em dius vine ho deixo tot però digue’m vine’ i l’entrevista que L’illa dels llibres va fer a l’escriptor català, continua un mes més entre les informacions més visitades.

3-Un tastet de Jo Confesso de Jaume Cabré. La notícia de la nova publicació de Jaume Cabré set anys després de la publicació de Les veus del Pamano.

4-L’acabadora de Michaela Murgia.  L’acabadora és la segona novel•la de l’escriptora Michaela MurgiaNascuda a Sardenya l’any 1972 ha captivat a molts lectors italians amb les seves novel•les que al mateix temps han aconseguit destacats premis com el prestigiós Premio Campiello. L’editorial Proa ha publicat la segona novel•la sota la traducció de Mercè Ubach.

5- Les samarretes de L’illa dels llibres. Les samarretes de L’illa dels llibres continua encapçalant la llista del més visitat de la web. Les comandes es poden fer a info@illadelsllibres.com

6-El concurs fotogràfic de L’illa.  Un any més L’illa dels llibres convoca el concurs fotogràfic de l’estiu. Per poder participar només heu de fer una fotografia ben original i divertida del vostre llibre preferit.

7- Novetats editorials en català. Les novetats de la tardor literària en català  també ha captat l’interès dels lectors. Dos artícles van oferir un repàs de les novetats de la tardor.

8-Estiueig de Marc SolerL’escriptor Marc Soler ha publicat L’estiueig (Quaderns Crema), una recopilació d’articles publicats entre 1929 i 1935 a la revista ‘Mirador’ que descriuen els hàbits dels catalans quan estiuegen.

9-Signatura 400. Signatura 400′ és una relat en primera persona on la literatura i l’amor als llibres apareix de forma constant. La protagonista es passa els dies ordenant, classificant, posant signatures.

10-La setmana del llibre en català.  Aquest any la Setmana del Llibre en Català presenta importants canvis.
Del 9 al 18 de setembre el Parc de la Ciutadella acollirà una nova edició amb un nou disseny.