L’autor de la novel·la ‘Ànima’ publica en un volum la tetralogia teatral que inclou Litoral, Incendis, Boscos i Cels.

wajdi-mouawadWadji Mouawad és actor, cineasta i un dels dramaturgs i escriptors de més èxit. La novel·la Ànima va ser guardonada amb el premi Llibreter 2014 rebent també una bona acollida per part de lectors i crítica. Mouawad també és conegut per les seves obres teatre que han estat també interpretades en els teatres catalans.

Aquesta tetralogia de teatre èpic és, en paraules del propi autor, “un intent d’explicar un crit, el d’un home que expressa el dolor que sent per la mort del seu fill” i inclou les obres Litoral, Incendis, Boscos i Cels.

Edicions del Periscopi publicarà el 27 de febrer de 2017 La sang de les promeses amb traducció de Cristina Genebat i Raimon Molins, pròleg d’Oriol Broggi i postfaci d’Anna Casassas.

Amb la novel·la ‘Ànima’, Wadji Mouawad publicava una novel·la brillant però al mateix temps dura i punyent sobre l’ànima humana i de com alguns fets podem despertar-nos els instints més primitius.
‘ànima’ ens descobria el camí que ha de seguir Wahhch Debch  quan arriba a casa i descobreix  que la seva dona ha estat assassinada.
La policia sap qui és l’assassí, però ha fugit i Wahhch comença una recerca que es convertirà en cacera per trobar el culpable de l’horrible fet. La recerca el  portarà a fer un llarg viatge a través d’Amèrica, on  redescobrirà els records amagats  de la seva infància.
L’autor dóna veu als animals que es troba el protagonista durant el viatge i es converteixen en els narradors d’Ànima (Edicions del Periscopi/Destino).