0 Flares 0 Flares ×

El 9 de juny  s’estrena l’adaptació del personatge creat per Dav Pilkey

DreamWorks, creadors de Shrek, Kung Fu Panda i Madagascar, s’han encarregat de l’adaptació al cinema del Capità Calçotets sota la direcció de David Soren.

A Capità Calçotets. La seva primera pel·liculassa explica les aventures d’en Jordi i l’Oriol, dos bojos dels còmics, que dibuixen historietes esbojarrades aquests dos amics hipnotitzen sense voler el director de l’escola i el converteixen en un superheroi, amb calçotets superelàstics, que viurà un munt d’aventures superdivertides i esbojarrades.

L’editorial Cruïlla publica les aventures d’aquest personatge des de fa vint anys.  L’obra s’ha convertit en un èxit a tot el món amb traduccions a 20 idiomes i han superat els 70 milions de llibres venuts a nivell mundial.

L’amistat, l’humor i la creativitat estan presents a la vintena de títols que conformen la col·lecció del Capità Calçotets, dirigida a nens de 7 a 9 anys. La combinació entre el còmic i la història és un dels punts destacats de l’obra que acosta la lectura als alumnes de manera lúdica, impulsant la imaginació i la creativitat

L’editorial Cruïlla publica a la col·lecció El Vaixell de Vapor els títols  Capità Calçotets: la seva primera pel·liculassa. El llibre oficial de la pel·lícula i Endevinalles, enigmes i rialles amb el Capità Calçotets.

També ha reeditat Les aventures del Capità Calçotets, la primera història de la sèrie.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here