Bromera publica ‘Taràntula’ la novel·la que ha inspirat la pel·lícula de Pedro Almodóvar.

L’editorial Bromera publica en català Taràntula de Thierry Jonquet, la novel·la que ha inspirat la pel·lícula La piel que habito, de Pedro Almodóvar, que s’estrena a la gran pantalla.

Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes i Jan Cornet formen part d’aquesta cinta que va ser molt ben rebuda al Festival de Cannes.

El protagonista és Richard Lafargue, un respectable cirurgià plàstic que domina a la perfecció l’art del bisturí. Dues dones ocupen la seva vida, Viviane i Ève. La primera és la seva filla, una jove poc agraciada que sofreix en silenci en un manicomi del que mai sortirà. Ève, en canvi, és una jove atractiva i sensual que viu en casa del doctor Lafargue. Ningú no es pot imaginar, però, les tortures i els càstigs amb els quals el respectable doctor Lafargue maltracta Ève amb la intenció de venjar un episodi del passat.
Es tracta d’un triangle d’amor i odi al que s’afegeix Alex, un delinqüent que pretén canviar radicalment el seu aspecte gràcies al bisturí de Lafargue.

Thierry Jonquet  és un autor francès que ha destacat en el gènere de la novel·la negra i Taràntula ha estat un del sgrans èxits.

Podeu llegir el primer capítol en aquest enllaç.