Del 12 al 14 d’octubre al Pavelló 1 – Recinte Gran Via, la fira promoguda per la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya (FGEE), compta amb la participació de 346 expositors de 10 països.

logo-liberAmb la seva oferta comercial i activitats, Liber mostrarà, novetats, models de negoci i oportunitats de creixement en el sector del llibre en nous àmbits lligats a la digitalització, la comercialització i la internacionalització del llibre.

Per al president de Liber i de la FGEE, Daniel Fernández:la fira servirà per prendre el pols al mercat nacional, aprofundir en els reptes a afrontar com a indústria i seguir apostant per la internacionalització dels negocis de les empreses del sector del llibre, sobretot a Llatinoamèrica. A més Liber és un espai per a la reflexió i el debat sobre els reptes del futur, així com per donar visibilitat a un sector que representa la indústria cultural més important del país“.

Més de 150 ponents analitzaran en 85 conferències i taules rodones tendències i reptes immediats del sector.

La fira Liber comptarà amb quatre àrees específiques d’exposició i activitats on aquest any es vol destacar la digitalització del llibre, les apps, l’autoedició, i els serveis d’impressió.
També es vol donar informacions perquè els autors independents coneguin eines d’autoedició i serveis relacionats amb la creació, producció, venda i promoció de llibres.

Durant la fira es concediran els diferents premis Liber que reconeixen la trajectòria i el treball desenvolupat per diverses persones i entitats vinculades al món del llibre. L’escriptor Juan Marsé; la fundadora de Tusquets Editors, Beatriz de Moura; la periodista de Ràdio Nacional d’Espanya, Pepa Fernández; el cineasta Fernando León director del film”Un dia perfecte”; la llibreria Cálamo de Saragossa.