17 C
Barcelona
diumenge, octubre 22, 2017

Actualitat

Dan Brown ‘cal escoltar a la gent i compartir les idees, encara que siguin diferents de les nostres’

L'escriptor nord-americà presenta a Barcelona 'Origen', la nova novel·la on hi apareixen escenaris catalans. Brown també ha parlat de la situació política i social que pateix Catalunya.

Barcelona celebra la vuitena edició del Munt de Mots, el festival de narració oral

S'han organitzat més de 40 activitats —entre espectacles per a adults, infantils, tallers, conferències, espais per a la participació directa del públic, maratons, presentacions de llibres, contes als hospitals que  es reparteixen en més de 30 espais diferents.

El Planeta, molt més que un premi literari

El lliurament del Premio Planeta va molt més enllà d'un acte literari i no és estrany veure passejar per la catifa vermella més personalitats del món social i polític que no pas del literari.

‘El fuego invisible ‘ de Javier Sierra s’endú el Premio Planeta 2017

L'entern candidat al premi guanya el premi amb un 'thriller' sobre el Sant Graal. La finalista del Premio Planeta 2017 ha estat l'escriptora Cristina López Barrio amb 'Niebla en Tánger'.

‘La librería’ d’Isabel Coixet premiada en la Fira del Llibre de Frankfurt com a millor adaptació literària

La pel·lícula adapta la novel·la de Penelope Fitzgerald, protagonitzada per una llibretera i la seva petita botiga de llibres en una localitat costanera de l’Anglaterra dels anys 50.

10 novel·les finalistes al Premi Planeta 2017

El Premi Planeta ha presentat les 10 novel·les finalistes de la LXVI edició. Enguany s’ha batut un nou rècord històric de 634 originals presentats i supera per primera vegada les 600 novel·les rebudes.

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana condemna la violència policial de l’1-O a la Fira de Frankfurt

L’AELLC ha llegit un manifest , en el decurs del brindis ofert a tots els participants i a la premsa present a la Fira on condemna la violència i reivindicar el valor de la paraula.

Opinió: ‘La història del món, és la història de la llibertat’ per Maria Carme Roca

L'escriptora ens ofereix una reflexió sobre la llibertat amb una relació de títols de novel·les i assajos.

Carlos Zanón puja al taxi per conduir en una mena d’autopista sentimental

L’autor de ‘Yo fui Johnny Thunders‘ publica 'Taxi' la cinquena novel·la. Zanón fa conduir el seu taxista per una mena d'autopista sentimental on els peatges són les dones que es pensa que te, que ha tingut i que li agradaria tenir.

Francesc Puigpelat guanya el premi Gran Angular amb ‘La ciutat secreta del Toubkal’

L'obra guanyadora proposa una aventura clàssica amb el descobriment de la mítica ciutat de l'Atlàntida. L'editorial Cruilla ha premiat amb  el XXVII premi de literatura juvenil Gran Angular a la novel·la La ciutat secreta del Toubkal de Francesc Puigpelat. El premi està dotat amb 11.000 euros i el publica l'editorial Cruilla.

Rafel Nadal rep el premi L’Illa dels Llibres per la novel·la ‘La senyora Stendhal’

L’autor ha rebut el setè premi  L'Illa dels Llibres en un acte celebrat a La Setmana del Llibre en Català després de les votacions realitzades pels lectors del portal web per dedicir la millor novel·la de l'any.

Darreres notícies