dijous, octubre 18, 2018
Inici Notícies Actualitat

Actualitat

Movistar + estrena ‘Castle Rock’, la sèrie que recull l’univers literari de Stephen King

La sèrie de televisió es basa en les novel·les del rei del misteri i el terror. Movistar + estrena la primera temporada, de 10 capítols,  de la sèrie ‘Castle rock’ sota la producció del conegut J.J.Abraham amb guió del mateix King.

‘Tú no matarás’, la nova novel·la de Julia Navarro

L’escriptora publicarà el 25 d’octubre a Plaza&Janés  la nova obra on l'amor pels llibres i la literatura és el motor de molts dels seus personatges. La novel·la es publicarà en castellà i en català i es distribuirà també a l’Amèrica Llatina i als Estats Units en format paper, ebook i audiollibre.

Care Santos torna amb ‘Tot el bé i el mal’

L’autora de ‘Mitja vida’ i Desig de xocolata’ publicarà nova novel·la finals d’octubre. Haurem d’esperar fins el 24 d’octubre, per llegir la nova proposta de l’escriptora Care Santos. La novel·la se centra sobre el poder de l’amor d’una mare cap a un fill.

Leonardo Padura guardonat amb el Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino

L’autor cubà rebrà el premi el 8 de novembre  durant la celebració del festival ‘Barcelona Novel·la Històrica’, que se celebrarà entre el 5 i l’10 de novembre.

Rècord de participació del Premi Planeta 2018

642 novel·les es presenten en la nova edició del premi que es lliurarà el 15 d’octubre. El Premio Planeta de Novela 2018 està dotat amb 601.000 euros per a l’obra guanyadora i 150.250 euros per a la finalista.  La seva concessió tindrà lloc el dilluns 15 d’octubre al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona, durant el transcurs d’un sopar literari.

El Liber 2018 tanca amb molt bones sensacions

Celebrat al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, Liber 2018 ha atret prop de 11.000 professionals, un 10% més que la passada edició organitzada per Fira de Barcelona. Entre ells destaquen els 550 compradors i prescriptors clau en la compra i distribució de llibres en mercats exteriors convidats directament per l'organització i per les entitats promotores.

Gemma Lienas i David Nel·lo guardonats amb els premis Cruïlla 2018

L’escriptora ha rebut el El Vaixell de Vapor amb l’obra Jo, en Watson i l’armari de la Jacqueline i David Nel·lo el premi de literatura juvenil Gran Angular, amb la novel·la La segona vida del Marc.

OPINIÓ – ‘La novel·la ‘El Mercader’ torna sis anys després’ per Coia Valls

Rosa dels Vents publica en butxaca una nova edició de la novel·la guanyadora de la segona edició del Premi L'Illa dels Llibres.

Opinió – ‘La Rambla’ per Martí Gironell

L'autor analitza la novel·la 'Pentimento' d'Antoni Real. Hi ha una estrofa d'una cançó de Quimi Portet que fa així: "hi ha dies deliciosos que ve de gust recordar, anem fins a la Rambla a fer un vas de Pastís." Això és el que ens proposa Antoni Real en la seva última novel·la Pentimento (Metéora,2018).

Jordi Llavina guardonat amb el premi Lletra d’Or pel poema ‘Ermita’

El jurat format per Salvador Macip, Ada Castells, Sebastià Alzamora, Núria Cadenes, David Plana, Heura Marçal, Llucia Ramis, Sílvia Bel i Bernat Puigtobella ha valorat  la força i la destresa verbal d'aquest poema que alterna narració i meditació.

Eva Baltasar, Premi L’Illa dels Llibres ‘els lectors sou els qui heu ajudat a fer créixer ‘Permagel”

L'autora catalana ha rebut el 8è Premi L'Illa dels Llibres en l'acte celebrat a La Setmana del llibre en Català El Premi L'Illa dels Llibres, és...

L’escriptora Eva Baltasar, autora de ‘Permagel’ agraeix als lectors el suport rebut un cop guanyat el Premi L’Illa dels Llibres

L’autora guanyadora de l’edició 2018 del premi convocat per L’Illa dels Llibres s’adreça en una carta als lectors.

Darreres notícies