3.5 C
Barcelona
divendres, febrer 23, 2018
Inici Notícies

Notícies

L’escriptor Francisco Narla guanya el I Premi Edhasa Narrativas Históricas

La novel·la 'Laín. El Bastardo' està ambientada a la Galícia del segle XIII. El I Premio Edhasa Narrativas Históricas neix amb l’objectiu de promocionar el gènere històric. La novel·la  ‘Laín. El Bastardo’ de Francisco Narla ha estat l’obra guanyadora entre les 414 presentades en la primera edició del premi.

Ara Llibres i el segell Amsterdam esborren la pàgina 155 dels seus llibres en senyal de protesta

Som Ara Llibres ha emès un comunicat on assegura que totes les novetats editorials dels segells Ara Llibres i Amsterdam que entren a impremta a partir d’ara tindran esborrat el número de la pàgina 155 en senyal de protesta contra l’aplicació d’aquesta mesura del govern espanyol.

Diverses novetats reten homenatge a Maria Aurèlia Capmany en l’any del centenari del seu naixement

Cossetània recupera ‘Cartes impertinents de dona a dona’ i Meteora reedita la biografia escrita per Agustí Pons

El Premi Llibreter inclourà una nova categoria dedicada a la literatura infantil i juvenil

La nova categoria estaria dedicada a la literatura infantil i juvenil  i serien finalment quatre les categories del guardó que lliura el Gremi de Llibreters amb l’objectiu de destacar i reconèixer la qualitat i la significació de determinats títols per afavorir-ne la difusió mitjançant la seva promoció a les llibreries.

Mª Carme Ferrer assumeix el càrrec de presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya

Mª Carme Ferrer, assumeix el repte de la presidència del Gremi de Llibreters amb la voluntat de "potenciar la formació del sector i construir estratègies per fomentar la lectura". Ferrer, ha estat escollida per unanimitat en ser l'única candidatura presentada. 

Un tastet de… ‘Un amor’ d’Alejandro Palomas

L'Illa dels Llibres us ofereix les primeres pàgines de la novel·la 'Un amor' d'Alejandro Palomas, guardonada amb el Premi Nadal 2018.

Mor Joan Fontcuberta, traductor de Stefan Zweig, Kafka i Thomas Mann

El 2010 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona de traducció 2010 per la traducció de La impaciència del cor(Quaderns Crema, 2010), de Stefan Zweig.

Edicions 62 publica en català la primera novel·la de Siri Hustvedt

The Blindfold, que en català es publica amb el títol Els ulls embenats va suposar l’any 1992 el debut de Hustvedt com a escriptora.

‘Tot el temps del món’ el nou programa de llibres d’Anna Guitart al Canal 33

Dilluns 12 de febrer el 33 estrena nou espai d'entrevistes a destacats escriptors/res on Paul Auster, Jordi Puntí, Almudena Grandes, Colson Whitehead, Maria Bohigas o Carlos Zanón seran els primers convidats.

Agustín Fernández Mallo guanya el premi Biblioteca Breve amb ‘Trilogia de guerra’

L’autor rep el guardó convocat per l’editorial Seix Barral amb una novel·la sobre amb una xarxa social que uneix els vius i morts.

Darreres notícies

Sortejada la cinquena Gran Panera de L’ILLA DELS LLIBRES

Ja pots consultar el nom dels guanyadors dels 13 lots de llibres