Notícies Archives - L'illa dels llibres
dissabte, agost 18, 2018
Inici Notícies

Notícies

L’escriptor Harlan Coben torna a la televisió amb la sèrie ‘Safe’

Netflix ofereix la sèrie amb Michael C. Hall, el popular actor de 'Dexter' i 'A dos metros bajo tierra'. Harlan Coben és un autor reconegut de novel·la negra i amb 'Safe' presenta la seva sèrie de televisió després de 'Five'. 'Safe' no és cap adaptació de les seves novel·les i es tracta d'un producte totalment nou coproduït per Canal + i Netflix.

Àngels Bassas publicarà el recull de contes ‘La vida té aquestes coses’

Després de la novel·la 'Dóna't', l'actriu i escriptora presentarà a principis de setembre una nova novetat on explora les relacions humanes. A través d'un recull de contes, Àngels Bassas explorarà sobre l'amor i el desamor, les relacions d'homes dones des de diferents punts de vista.

Vuit anys del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES

Rafel Nadal, Maria Carme Roca, Alejandro Palomas, Care Santos, Albert Sánchez Piñol, Coia Valls i Eduard Marquez han estat guardonats en les anteriors edicions. L’Illa dels Llibres lliurarà el dissabte 8 de setembre a les 20.30h el 8è Premi L’Illa dels Llibres en un acte que tindrà lloc en la Setmana del Llibre en Català.

Eva Baltasar ‘amb la poesia no en tenia prou per expressar tot el que volia explicar a ‘Permagel”

Eva Baltasar s'ha convertit en la sensació de la temporada literària amb la publicació de la seva primera novel·la. Després d'una trajectòria dedicada a la poesia, va decidir fer un pas més i escriure 'Permagel'. L'Illa dels Llibres entrevista a l'escriptora Eva Baltasar,  una de les sensacions de la temporada i autora revelació gràcies a la novel·la 'Permagel' (Club Editor).

Omplim el dipòsit amb Jordi Cantavella- ‘La filla de Lilith’

Cantavella ens recomana la novel·la ‘La filla de Lilith’ (Ediciones B) de Glòria Sabaté . Omplim una mica el dipòsit de “La filla de Lilith” i demanem poder llegir-la en altres idiomes, que la història s’ho mereix.

Mor als 91 anys l’escriptora Lluïsa Forrellad

L'autora va guanyar el Premi Nadal amb la novel·la Siempre en capilla" quan tenia 26 anys. Aquesta obra va aconseguir força èxit en l'àmbit de públic i de crítica. Aquest fet va provocar que l'autora cinc anys desprès de la publicació de la novel·la desapareixes del panorama literari.

Enciclopèdia Catalanà publicarà les tres properes edicions del Premi Sant Jordi de Novel·la

Enciclopèdia ha resultat l’editorial guanyadora del concurs convocat per Òmnium Cultural per a la coedició del Premi Sant Jordi de novel·la. Així, Enciclopèdia s’encarregarà de les tres properes edicions del guardó més prestigiós de les lletres catalanes, tal com establien les bases del concurs.

‘Els camins de la llum’ la nova novel·la de Coia Valls arribarà al novembre

Rosa dels Vents i Ediciones B publicaran el 22 de novembre la novel·la 'Els camins de la llum', basada en la història del creador del sistema Braille.

El pintor i escenògraf Frederic Amat dissenya l’obra del Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català 2018

A l’obra hi predomina el color groc i només n'hi ha tres originals. El pintor Frederic Amat destaca per una obra pictòrica que ha estat exposada i publicada a tot el món. Ha realitzat escenografies per a la dansa i el teatre a partir de textos de García Lorca, Beckett, Juan Goytisolo, Koltès, i Octavio Paz.

La Setmana del Llibre en Català vol continuar creixent i presenta novetats

Del 7 al 16 de setembre torna La Setmana a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Amb l’objectiu de promocionar la lectura i la venda de llibres en català, la Setmana augment a l’oferta i el nombre d’expositors;  204 expositors, repartits en 62 mòduls; un 25,2% més d’expositors, en relació a l’edició del 2017.

8è Premi L’Illa dels Llibres – Amb el teu vot decideixes l’obra guanyadora del 2018

L’Illa dels Llibres convoca una nova edició del Premi L’Illa dels Llibres i per aquest motiu ha selecionat 15 obres publicades entre el mes d’agost de 2017 i juliol de 2018 i que han estat escrites o traduïdes al català.

15 llibres que hauries de llegir aquest estiu – Les recomanacions de L’Illa dels Llibres

Les recomanacions de llibres per aquest estiu de L’Illa dels Llibres.

Darreres notícies