L'illa dels llibres

‘Els vells amics’, la nova novel·la de Sílvia Soler al febrer

Columna i Destino publicaran en català i castellà la novel·la

Després de ‘Un any i mig’, Sílvia Soler presentarà el mes de febrer de 2017 ‘Els vells amics’, una novel·la protagonitzada per  cinc joves creatius i inquiets, estudiants de Belles arts que es coneixen en un viatge a París. Serà un viatge de només quatre dies però que els marcarà i durarà per sempre.
En Marc, en Mateu, la Lidia, l’Ada i el Santi entrellacen les seves vides, i malgrat les seves aparents diferències, res sembla que pugui trencar el que tenen en comú i el més preuat: la seva amistat. Però la vida no s’atura, i els va allunyant dels anys de joventut, quan tot era pur instint i ambició.

Sílvia Soler acostuma a tractar el tema de les relacions familiars i personals. En una entrevista a L’Illa dels Llibres destacava ‘ m’agrada la psicologia i les relacions personals i per tant és el terreny on em moc amb més facilitat i no sento la necessitat de moure’m d’aquesta línia.

L’any 2015 publicava ‘Un any i mig’ on s’endinsava en la vida familiar d’un matrimoni format pel Jaume i la Tina que s’han prejubilat i que viuen una relació que passa per alts i baixos, tot i que com diu un dels seus quatre fills ‘s’han acostumat a viure junts’. Soler va voler  incidir en els efectes col·laterals de la crisi econòmica i com aquesta, pot arribar a afectar en una família tradicional.

Sílvia Soler porta més de trenta anys de carrera literaria amb èxits com 39+1, L’edat en què una dona sap que l’home de la seva vida és ella mateixa, Petons de diumenge, L’estiu que comença o Un any i mig.

Sobre la seva trajèctoria com a escriptora, Sílvia Sole  assenyalava a L’illa dels Llibres ‘penso que ha estat com una cursa de llarg recorregut. Fa molts anys que he estat picant pedra i ara tinc una mica la sensació d’estar recollint els fruits després de tanta feina i les coses han anat molt millor del que podia imaginar.’

Exit mobile version