‘Una de Vampiros’ de Martín Piñol.

Una de vampiros
Martín Piñol
Timunmas
240 paginas.
 
 
 

L’escriptor i monologuista Martín Piñol ens ofereix una història de vampirs ambientada a Hollywood.
Una de vampiros és una història original i divertida que compta amb moltes referències cinematogràfiques, musicals, i també al món del còmic i els videojocs.
Els vampirs de Martín Piñol no han sortit de la nissaga de Stephenie Meyer i s’hauran d’enfrontar-se a Costales, el protagonista de la història.
En Costales, un personatge que podria protagonitzar més novel•les en el futur, és un noi d’uns trenta anys que l’envien a Hollywood per cuidar d’un jove depressiu que estudia cinema. Però el noi es segrestat per un grup de vampirs que roden una snuff movie. Costales tindrà 24 hores per poder ajudar i trobar el noi i comptarà amb l’ajut d’un homeless exmarine.
Les referències a la ciutat de Los Angeles i Hollywood són constants i qui sap si amb el temps Una de vampiros tindrà la seva ruta literària.

A l’any 2007 Martín Piñol va publicar 200 locuras para que te quedes conmigo (Plaza y Janés),on va demostrar la seva ironia i bon humor amb una novel·la amb força ritme i entretinguda. També ha publicat altres llibres infantils com Crónicas apestosas, Menudos chistes, Laia y el horripilante monstruo de champú y Los dragones hierro.