El CLICJCAT, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil ha publicat un vídeo molt especial per la celebració

El 2 d’abril és el dia de la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil coincidint amb la data de naixement de Hans Christian Andersen

L’IBBY promou des de 1967la celebració amb l’objectius  amb d’inspirar amor pels llibres i la lectura i per cridar l’atenció de la comunitat internacional sobre la literatura infantil i juvenil.

Reivindicar la literatura infantil i juvenil, com ho ha fet el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil que enguany ha enregistrat un vídeo amb el missatge del dia internacional on 25 infants i joves llegeixen el manifest.

Enguany la secció d’Eslovènia difon el cartell i el missatge escrit per Peter Svetina i il·lustrat per Damijan Stepancic.

També es proposa que els infants i joves que ho desitgin pengin un vídeo recomanant alguna lectura a d’altres i infants i joves a través de les aplicacions de missatgeria (whatsapp, telegram…) o de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, You Tube, Tik Tok…).   #elsinfantsrecomanen o #elsjovesrecomanen i #DiaLIJ20.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here