L'illa dels llibres

Un nou thriller històric de la mà de Glenn Cooper .

L’escriptor nord-americà publica La clau del destí (Alisis/Grijalbo).

Després de debutar amb La biblioteca dels morts i consolidar-se amb El llibre de les ànimes, l’escriptor nord-americà publica La clau del destí (Alisis/Grijalbo).

Glenn Cooper  ens ofereix un nou acostament al gènere del thriller històric que de moment li ha donat molt bons resultats amb més de 2 milions d’exemplars venuts i traduït a 30 llengües.
La clau del destí farà viatjar al lector per diferents èpoques històriques, des de la prehistòria fins l’actualitat passant per l’època medieval.

‘’Ruac, França, 1307. Jo, Bartolomé, frare de l’abadia de Rouac, tinc 220 anys i aquesta és la meva història’’ així comença el manuscrit medieval ocult durant segles, que uns intrèpids arqueòlegs, entre ells Hugo Pineau  i Luc Simard han descobert al monestir  de Rouac
Aquest manuscrit que podria desvetllar el secret de l’eterna joventut  els condueix cap a una tèrbola cova prehistòrica…

Glenn Cooper va estudiar arqueologia a Harvard abans de convertir-se en metge especialitzat en malalties infeccioses. Després de fer carrera com a investigador, va esdevenir executiu d’una empresa biotecnològica.
Ha escrit nombrosos guions i posseeix una productora independent de cinema.

Exit mobile version