Un Halloween infantil: Stilton i la Cocina de los monstruos celebren la seva festa.

Les històries de por i de monstres agraden també als més menuts. Per aquest motiu L’illa dels llibres us ofereix algunes propostes interessants…….

Un periodista com Gerònimo Stilton no podria faltar la cita de Halloween. En la seva extensa biblioteca, compta amb un parell de títols on parla de la festa de Halloween.
L’estrany cas de la nit de Halloween i Halloween quin por!! (Estrella Polar/Destino)
Stilton ens presenta dues històries terrorífiques a més de donar-nos alguns trucs de com organitzar una festa de Halloween!

 

No ens podem oblidar de la col·lecció La cocina de los monstruos.

El duet format per Martin Piñol i Votric tornen amb nomes històries protagonitzades pel Chef Bermudez a Gazpacho de vampiro i hamburguesas de hombre lobo.
Adreçada a joves entre 7 i 12 anys aquesta nova proposta  original i divertida, compta amb un protagonista ben especial; un  cuiner zombi. El Chef Bermúdez compta amb l’ajut de la seva rata anomenada Estiércol i dels joves estudiants   Pablo i Natalia.
Macarrones  con Zombies i Tallarines de momia (Destino)van ser els dos primers títols publicats.

 

El bagul dels monstres.
L’editorial Bromera ha publicat un bagul força especial; El Bagul dels Monstres, que aplega deu contes protagonitzats per monstres com l’home del sac, el zombi, el fantasma, l’esquelet, el monstre de l’armari i l’home llop entre d’altres.
Enric Lluch és l’autor d’aquestes divertides i terrorífiques històries ben originals amb una bruixa que no para de ficar-se en embolics, un vampir que necessita anar a la consulta del dentista, una mòmia que vol tornar a Egipte i no coneix el camí o un ogre que ha de canviar de dieta perquè no troba nens per a devorar.
Aquests contes es poden aconseguir individualment o bé amb un bagul dissenyat per l’ocasió.