Tornen els pàl·lids de Retrum.

Un any després de la publicació de la primera part, Francesc Miralles ofereix als lectors de Retrum la segona i definitiva part amb el títol de La neu negre /La nieve negra.

Les històries dels pàlids continuen amb una segona part que Francesc Miralles ha assegurat que serà la definitiva i que no es convertirà en una trilogia.
Retrum 2 es situa un any després dels tràgics esdeveniments a Highgate, en Christian i l’Alèxia viuen el seu amor de forma provisional, davant l’amenaça de desaparició d’ella, que continua sense desvetllar els seus plans. Mentrestant, els rituals dels pàl•lids són imitats per una altra tribu de joves, amb qui aviat toparan violentament. La facció rival no segueix els objectius originals de Retrum: agermanar-se amb els morts per rebre la seva saviesa i consell.
Retrum ha aconseguit captivar a molts lectors joves fins a convertir-se en tot un fenòmen editorial.
La música torna a tenir un protagonisme a les pàgines de Retrum, especialment la música de Nikosia que signa el tema central de la novel·la. Al mateix temps que apareix a les llibreries Retrum 2 es publica el nou CD de Nikosia, sota el títol de  The ghost of tomorrow.
La Galera i Estrella Polar publiquen la novel·la  en castellà i català. 

  

1 COMENTARI

Comments are closed.