La Campana publicarà el 3 de juny ‘L’enigma de l’habitació 622’ la nova novel·la de l’escriptor suís.

El mateix Joël Dicker serà el protagonista de la seva pròxima novel·la. L’autor de la novel·la  ‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’ aposta ara per una investigació policial amb un triangle amorós i jocs de poder, traïcions i enveges ambientada a Suïssa per intentar respondre a la pregunta del que va succeir a l’habitació 622 del Palace de Verbier un hotel de luxe als Alps suïssos. A partir d’aquesta pregunta, Dicker construeix un thriller on el mateix autor s’introdueix en la història com un dels protagonistes.

Dicker assegura que ‘ és una novel·la molt especial per a mi: sens dubte la més personal, i tal vegada la més ambiciosa. És una novel·la policíaca, però també un homenatge al meu editor, Bernard de Fallois.’

L’escriptor suís ha ambientat les anteriors  novel·les als Estats Units i per primera vegada la història transcorre a Suïssa, més concretament a Ginebra, on viu. L’autor assenyala que ‘No és fàcil traslladar a la ficció el lloc de la teva realitat quotidiana. Tots aquests elements fan que aquesta novel·la tingui per a mi una ressonància particular i que esperi la seva publicació amb molts nervis, com si es tractés del meu primer llibre’’.

La Campana publicarà la novel·la en català el 3 de juny amb traducció de Josep Alemany i Imma Falcó.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here