The casual vacancy, el nou llibre de J K Rowling es publicarà el 27 de setembre.

L’editorial Little Brown amd Company ja ha confirmat el títol i la data de publicació del nou llibre de l’escriptora J K Rowling.

Segons ha destacat l’editorial The casual vacancy és una novel·la de “humor negre” que arrenca amb la mort de manera inesperada de Barry Fairweather , en un idíl·lic poble anglès anomenat Pagford on  no tot és el que sembla.

La vacant deixada per Barry en el consell de la parròquia es converteix de seguida en el catalitzador de la major guerra que ha viscut el poble.
Segons el comunicat de l’editorial “Els rics en guerra amb els pobres, els adolescents en guerra amb els seus pares, les dones en guerra amb els seus marits, els professors en guerra amb els seus alumnes.

De moment el 27 de setembre es publicarà l’edició anglesa de la novel·la amb el títol de The casual vacancy. Es tracta d’una novel·la adreçada al públic adult i que s’allunya de les històries de Harry Potter.

Després de vendre més de 450 milions d’exemplars a tot el món de les aventures de Harry Potter, J K Rowling explorarà amb la nova novel·la nous camins i també nous lectors.

De moment no se sap quines editorials publicaran la novel·la en català i en castellà. A principis del mes d’abril va començar una subhasta pels drets de la novel·la