Gwenda Bond signa la primera novel·la basada en la popular sèrie de Netflix on es revelarà l’origen del personatge d’Eleven.

No serà fins a finals de març, quan es publiqui ‘Ments perilloses’ (Columna), una novel·la que serà una preqüela que explica la història de la mare de l’Eleven, una de les protagonistes de Strangers Things.

‘Ments perilloses’ desvetlla el misteri sobre què va passar amb la mare de l’Eleven i ens situa a l’estiu de 1969 quan corre la veu que hi ha un important experiment governamental a la petita ciutat de Hawkins, la Terry Ives s’apunta com a subjecte de proves per a un projecte que té de nom en clau MKULTRA.

Furgonetes d’incògnit, un laboratori remot amagat al cor del bosc, substàncies que alteren la ment i que són administrades per investigadors de cares pètries… i un misteri que la jove i inquieta Terry està decidida a descobrir.

La novel·la com la sèrie compta amb ingredients de misteri, conspiració i terror. Una miarada al passat d’una de les protagonistes de Stranger Things tot esperant l’estrena de la tercera temporada aquest estiu a Netflix.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here