Sortejats els 3 exemplars de la novel·la ‘El efecto Marcus’ de Jussi Adler-Olsen

Consulta la llista de guanyadors

EFECTO_MARCUS_PORTADAL’illa dels llibres gràcies a l’editorial Maeva ha sortejat 3 exemplars de la novel·la ‘El efecto Marcus’ de Jussi Adler -Olsen.

Els guanyadors són:  Rebeca Bernal, Jordi Casasaltas i Sònia López

L’editorial Maeva, publica el cinquè lliurament de la sèrie  El Departamento Q,  sota el títol de ‘El efecto Marcus’, després dels lliuraments de La mujer que arañaba las paredes, Los chicos que cayeron en la trampa, El mensaje que llegó de la botella’ i Expediente 64.

El Departamento Q, és una sèrie de novel·les protagonitzades pel cap del departament Carl Morck que s’encarrega de resoldre els casos no resolts per la justícia anys enrere.

Per poder participar en el sorteig calia respondre a la frase…Vull guanyar un exemplar de Jussi Adler-Olsen perquè…..
Les respostes dels guanyadors del sorteig

Rebeca Bernal: Perquè m’agrada molt llegir i és com fugir a un univers paral·lel plè de somnis i d’intriga.

Jordi Casasaltas:
Vull  guanyar un exemplar de Jussi Adler-Olsen perquè….. la resposta es fàcil. Perquè sóc un amant de la novel.la negra, per la temàtica que tracta, perquè trobo que la història ha d’estar molt bé, i perquè no és el típic cas de polícies que resol casos, en aquest cas són casos que se suposa ja han prescrits, donant una altra visió a la vesant policial que tots coneixem.

Sònia López:  Vull guanyar un exemplar de Jussi Adler-Olsen perquè treballo a la Biblioteca Can Rajoler de Parets del Vallès, equipament on faré donació del llibre,  aleshores en podrà gaudir molta gent, perquè és un escriptor que agrada molt i posarem un cartell a la biblio on dirà que tenim aquest llibre gràcies a vosaltres!!!!!