Sortejats els 3 exemplars de ‘Dansa amb dracs’ de George R R Martin.

Gràcies a l’editorial Alfagura , L’illa dels llibres ha sortejat entre els seus lectors 3 exemplars de ‘Dansa amb dracs’ de George R R Martin.

L’editorial Alfaguara ha  publicat en català el cinqué lliurament de la saga ‘Cançó de gel i foc’. Després de l’èxit de la sèrie de televisió, les novel·les de George R R Martin han captivat a molts lectors i el llançament d’aquest cinquè lliurament s’ha convertit en tot un fenomen.
L’illa dels llibres ha sortejat 3 exemplars de la novel·la.

Els guanyadors són:
Ramón Boixasa
Carme Paret
Raúl López

 

Aquestes han estat les seves respostes:
Ramón Boixasa: Vull llegir “Dansa amb Dracs per què per fi els podem llegir en català, per què el que hauria de ser normal en tota la literatura, com és que primer surtin en català, s’ha convertit en una excepció, per què he deixat de llegir-los en altres idiomes per tal de gaudir-los en la nostra llengüa i, en deifinitiva, per què serà un plaer seguir llegint el que en George R.R. Martin ha seuit creant.

Carme Paret:Vull llegir “Dansa amb dracs” per què… he llegit tots els llibres anteriors en castellà i desitjo saber com parlen els personatges en el meu idioma.

Raúl López: sóc un fanàtic d’aquests llibres i de la serie Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què………… s’ha apropa l’hivern i vull saber que passa amb Tyron, i tots els que no surtien al darrer llibre.

Podeu llegir la resta de respostes rebudes en aquest enllaç
O bé llegir l’especial George R R Martin de L’illa dels llibres