Sortejades les 5 novel·les de ‘Les torres del cel’ de Coia Valls

Consulta la llista de guanyadors de les 5 novel·les.


L’illa dels llibres gràcies a l’editorial Ediciones B  ha sortejat 5 novel·les de Les torres del cel de Coia Valls.

Per poder participar en el sorteig els lectors de L’illa dels llibres han enviat les seves respostes a la pregunta : Què significa per a tu  Monterrat?

Els guanyadors són: Francesc Ballester, Mireia Reveter, Montse Creus, Carme Costa i Xavier Castan


Les repostes dels guanyadors

Francesc Ballester : Per mi Montserrat simplement es la meva Montanyà màgica , cuan m’ha aixeco cada mati es lo primer que m’agradava veurà i tinc la sort que visc a Esparreguera i la tinc a un pam.

Mireia Reverter: De xiqueta, només vaig estar a Montserrat un parell de cops amb una sortida familiar i una excursió de l’escola respectivament. Ja des d’aleshores m’impressionava la magnificència de les seves muntanyes i la sencillesa del seu monestir. L’estiu passat vaig poder tornar-hi i vaig tenir sensacions ambivalents. Per una banda, observava l’activitat frenètica del turisme. Per l’altra, al tard, es podia respirar aquella pau i silenci només trencats per les campanes del monestir. I per un altre element. El vent. Aquest imposa tal respecte que t’has de guardar de cometre alguna temeritat. Per tant, per a mi el paisatge montserratí significa dues coses alhora (sense comptar el turisme!): pau i serenor, però també caràcter i temperament.

Montse Creus:   que significa montserrat per mi , tanco els ulls i veig colors , vermell i groc, MONTSERRAT per mi es la patria, la fortalesa d’un poble , el petit timbaler…

Carme Costa: La sensació que tinc si penso en Montserrat, d’entrada és que la muntanya és diferent a totes, les seves formes criden l’atenció………i el sentiment és de vincle amb la gent, d’un lloc que forma part de les persones , de les families d’aquest pais i d’arreu. Montserrat és natura, és monestir, és la Moreneta, és el Virolai……………és pau.

Xavier Castan: Què significa per a mi Montserrat? Des de petit la meva família m’ha inculcat uns valors de vida, alguns relacionats amb apreciar la màgia i la espiritualitat dels llocs com Montserrat. Es podria dir que al llarg de la meva vida he realitzat com a mínim una peregrinació anual al monestir, donant gràcies per totes les coses bones que ens han passat i tota la felicitat rebuda durant aquell any i demanant que tot segueixi igual durant el següent. No sé si realment algú ens escolta, però és cert que sempre que m’he proposat alguna cosa i ho he compartit amb ‘la moreneta’, sempre ho he aconseguit