Sorteig: Vols aconseguir la trilogia de Los juegos del hambre i el llibre oficial?

Sortegem un pack del fenomen editorial de l’any.

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial Molino sorteja la trilogia de Los juegos del hambre de Suzzane Collins i un exemplar del llibre oficial El mundo de los juegos del hambre.

Per participar del sorteig heu d’enviar un correu electrònic a info@illadelsllibres.com amb el vostre nom i cognoms i respondre a la pregunta:

Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè……

Les respostes abans del 20 de juny.

 

 

Si voleu conèixer més sobre l’obra de Suzzane Collins cliqueu en aquest enllaç.

 

 Respostes rebudes:

Meritxell Martí Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè…… la meva filla sempre em diu que me’ls haig de llegir, i de passada se’ls llegirà ella.

Eva Oliveras Vull guanyar la trilogia de los juegos del hambre perquè;hi hauràn molts concursants,i només un sol guanyador.Els jocs de la fam han començat i estic disposada a tot per guanyar a els meus contricants i endur-me la triologia a casa.

Mercè Balaguer vull guanyar la trilogia de LOS JUEGOS DEL HAMBRE, per les meves dues filles ( 15 i 18 anys), tots quatre lectors a casa, cadascun amb un estil diferent, però penso que aquesta trilogia, la podem compartir tots! i avui en dia compartir gustos amb els adolescents ja es prou complicat per els pares, qualsevol cosa que ens aproximi, es fantàstic!! gràcies!!!

Carolina colomer: Vull guanyar la trilogia perque tinc un adolescent de 16 anys no gaire aficionat a llegir i curiosament me’ls ha demanat

Nàdia Sevilla:Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè… he anat a viure a un poble per desconectar de la ciutat i només em calen els llibres per seure a les tumbones de la terrassa i que tot sigui ideal. Salut!

Jordi Bernat:  Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè…… m’interessa la lectura i vull conèixer l’estil de Suzzane Collins. Encara no he tingut la oportunitat de conèixer-la.

Joan Pujadas Vull guanyar la trilogia de “Los juegos del hambre” perquè…… conec l’obra, soc un lletraferit (Tots a casa), estic sense feina, sense cap subsidi ja, i no em puc permetre de comprar-los i, així, evadir-me, un xic, dels problemes.

Saül Caballero: Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè……penso que sempre li toquen els regals a gent que nos els aprofita. I jo penso que si que els aprofitaria!!

Lídia Castro Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè m’encanta llegir sagues i aquesta encara no l’he llegida. Tinc fam de bona lectura!!

Esperança Sust: Em faria molta il·lusió que em toquessin els llibres. Tan de bò fora cert.

M Rosa Dachs: “Vull guanyar la trilogia de los juegos del hambre perquè a través de les seves pàgines ens llança amb vertigen cap una visió estrafolaria i demacrada de la societat. Simulant amb escreix un joc on tots hi este abocats.
Jugar fins a la mort.”

Bàrbara Forrellad Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè m’ agrada molt llegir i la veritat es que no he llegit res d’ aquesta autora i m’ han parlat molt i molt bé d’ aquesta trilogia. Crec sincerement que em fa falta falta tenir aquesta trilogia a l’ estanteria de casa meva.

Maria Viladot  Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè no hi ha volta enrere: el concurs ha començat i només un devoralletres pot guanyar!!  Avé, illencs lletristes!! … la lluitadora que guanyarà, us saluda

Mercè Castillo: Perquè les critiques son bones i q millor manera de verificar-ho es llengint-los oi?

Gerard Furest; Vull guanyar la trilogia dels Jocs de la Fam perquè m’agradaria aprofundir en els pensaments i la mirada dels personatges que fa un mes vaig veure al cinema.  Això sí, m’agradaria llegir-los en català, la meva llengua.

Jaume Mas Des de fa temps tinc la trilogia en l’apartat de “per llegir” i en tinc moltes ganes, sobretot després de veure que el “mestre” King recomana la seva lectura.

Marta Roca.  Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè…… he llegit el primer llibre per apropar-me als meus alumnes ja que alguns me l’havien recomanat i m’agradaria llegir els dos que em falten.

Silvia González: Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre pequè vull endinsar-me en el bosc, embrutar-me de fang, córrer a tota velocitat, caminar en silenci, sentir els sorolls de la nit, tensar l’arc, disparar i guanyar per la llibertat.

Joan Andreu Quiles: Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè…… si no em moriré de gana!

Laura De Andrés:  Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè de tant veure’l i sentir-ne parlar, no me’n puc estar de tenir moooolta curiositat.

2 COMENTARIS

  1. Vull guanyar la trilogia de “Los juegos del hambre” perquè després d’acabar els exàmens i la selectivitat tinc temps per poder gaudir llegint els llibres abans de començar a la UNI.

  2. Vull guanyar la trilogia de Los juegos del hambre perquè vull endinsar-me en el bosc, embrutar-me de fang, córrer a tota velocitat, caminar en silenci, sentir els sorolls de la nit, tensar l’arc, disparar i guanyar per la llibertat.

Comments are closed.